Limonlukek21 Kızlar iki gün önce test yaptım pozitif çıktı mesai saatleri geçtiği için dün gittim kan verdim bugün çıktı değerim normal mi sat 27/05
MrvBK Limonlukek21 Ooyy maşallaaah yaaa ❤️ Ne güzel bir değer bu. İlk kan verişin mi canım? Ona göre takip etmek lazımmış ya
minikk_mucizem Limonlukek21 hayırlı olsun. Sat aynı benimde 27/05 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🌼🥰
Limonlukek21 MrvBK evet ilk verdiğim dua edin sağlıklıdır inşallah önce gebeliğimde sağlıksızdı hiç kalp atışı duyamadan kaybettim
MrvBK Limonlukek21 Tamam daha önce olumsuz bir deneyimin olabilir ama lütfen bu sefer hep olumluya odakla kendini. Bir kere oldu diye kendini yıpratma lütfeeeen 🙏🏻 Tekrar kan verdiğinde de yaz yine buraya bakalım artışa. Bence bu değerin çok güzel maşallah
Ozlemgul Merhaba benimde sat 27/05 28 haziranda kan verdim 5562 çıktı. Yarın doktor randevum var hayırlı olsun inşallah 🙏🏻 kese görünür diye tahmin ediyorum benim 2. Gebeliğim
DENIZ_55 Limonlukek21 gözün aydın canım bende bugün verdin inşallah bende böyle sonuç görürüm inşallah 🥰