Gunduzanne Kızlar ebebek outlet mağazalarını tavsiye ediyor musunuz? Giden varmı, sosyal medya videolarında gördüm de şişirme mi yoksa doğru mu merak ettim
Rabia_36 Gunduzanne bende merak ederek gittim uyguna bulduğum kıyafetler oldu ama bazılarını büyük aldım fiyatları uygun diye bir takım yeni doğan kiyafeti aldım 5 li 150₺ di fiyatı uyguna da var normal fiyatlarda da var ara sıra bakmak lazım
Ygmr01 Gunduzanne ben haramideredeki yere gittim. Hiç gereği yok zaman kaybı resmen. Tabi sürekli kontrol etmek gerek iade gelen defolu ürünleri genelde orada tutuyorlar. Ya da işte mağazada kutuları hasar görmüş ürünleri. Kıyafetler bana kalitesiz geldiği için bir şey almadım. Fazla çeşitte yoktu kıyafet açısından hep aynı şeyler vardı. Oyuncakta vardı kutuları hasarlı olanlar. Ama dediğim gibi benim gittiğim zaman böyleydi. 2 ay önce gitmiştim. Sürekli bakılırsa belki bir şey bulunabilir
Edsn Gunduzanne 2 gün önce e bebekte kıyafetlerde acayip indirim vardı yendioğan setler falan 160 liraya aldım outlet fiyatına takip edin mutlaka
Rabia_36 Gunduzanne evet uygun ama bir tane takım bulabildim birkaç tane panduf aldim uygundu fiyatlari çok aramak lazım karışık koyuyorlar ama benim gittiğim zamanlarda şansıma güzel şeyler vardı
aslanbeyy Bende haramidere tarafındaki yere gittim 2.3 kere gitmişken uğradım üst kata ama hiç birinde bir parça birşey bulamadım 😕