btlbsr Guldane32 ikinci gebeliğim. İlk bebeğimde de ikinci bebeğimde de yaptırdım ve gerekli buluyorum. Sizi düşündüren ne oldu ben bu konunun çok abartıldığını düşünüyorum. Ultrasonla kontrol edip klasik samarsan biraz kan alıyorlar o kadar
Zmom Guldane32 aldırmayacaksanız detaylıyı bekleyin. Ama ben net sonuç istiyorum diyorsanız fetal dna.
Yeniyeniden Guldane32 ya birsey varsa neden yaptrimiyorsun cokta pahali birsey değil ozelde bile 1000 kusurlu fiyati
melisapstl Bende emin değildim ama yaptırdım. Bence bu süreçte bütün tahlil ve tetkikleri yaptırmak gerekiyor.
Damlademirr İkili tarama testimde sonuç 313 çıktı riskli ve bu yüzden bu gün fetal dna için kan verdim, ilk gebeligimde fetal dna olduğunu biliyor olsaydım ondada yaptırırdım kesinlikle rahat bir hamilelik geçirmek için.umarim sonuçlarım güzel gelir 🙏😑
prens_prenses_annesi Damlademirr benim 149 cikmisti fetal verdim temiz cikti umarim siiznde temiz cikar insallah
Damlademirr Ella06 14 bin TL ödedik biraz fazla maliyetleri ama bu belirsizlik ipe hamilelik geçirmekten iyidir yeter ki sağlık olsun 🙏
Ella06 Damlademirr bende dün görüştüm 13,500 fiyat verdiler ( ninalia Genomwide) paketi o yüzden sordum. Sonuçlarınız güzel gelir inşallah
54Zeynep54 Yaptırmadım yaptırmam da yanlış çıkma olasılığı çok var. Bi sıkıntı çıkınca napcan aldircan mı o kadar karnında taşı taşı bi teste göre moralini boz aldır. Çok saçma.
Guldane32 Asla aldırma taraftarı değilim rabbim onu bana nasip etmişse başımın üstünde taşırım etrafımda herkes riskli çıkıyor hamileliğini kendine zehir etme diyorlar o yüzden kararsız kaldım