Sivas58-46 Kızlar hamileigin sin haftalarinda sade soda içmek sakıncalı mı bini diyor içinde magnezyum var için kimi diyor asit var bebeğe zarar verir kafam karıştı sormak istedim
elif475475 Sivas58-46 günde bir tane Beypazarı hatta bazen iki tane içiyorum 😅 el ayak uyuşması yaşamamak için iyi oluyor. İlk hamileliğimde de içiyordum hiç magnezyum eksikliği yaşamadım.
Gulll00 Sivas58-46 ilk gebeligimde dr um gunde 1 tane maden suyu icmemi onerdi. Beypazari. Suan yine hamlieyim hala iciyorum iyo gekiyor
Sivas58-46 elif475475 ben 33+5 haftalığım takviye almıyorum magnezyum ihtiyacımı karsilamasi için günde bir tane içiyorum ama kimi söylenenler korku veriyor ilk gebelik
Sivas58-46 Evet ya ben sodayı çok seviyorum içtikten sonra midem rahatlıyor icmeyince yemekten sonra çok rahatsız oluyorum
elif475475 Sivas58-46 basit bir şey sorayım kimse cips kola su bu içerken bir bardaktan bir şey olur demiyor. Soda sadeyse gayet sağlıklı bir şey günde bir tane hamile değilken bile içerdim. Onun dışında şekerli yapay tatlandırıcılı aromalı hiçbir şeyi içmem ona dikkat etseniz yeterli aslında