kahvesever__ Kayramelisa97 sadece bir kere ütüledim 2 çocuğumun kinide daha ütü yapmadım çünkü zamanım yok
umycnr94 7 yildr evin içindekileri bile utuluyorum atlet iç cmasiri dışında bebekken onlarida utulerdim
RedFlower Kayramelisa97 sadece bir kere ilk kıyafetlerini yıkadıktan sonra ütüledim zamanım yok kesinlikle
gamzosgamzos Kayramelisa97 iki çocuğumunda ilk giyeceği kıyafetleri hariç hiç ütü yapmadım. Tabi karışan kıyafetleri utuluyorum birde büyük kızımın külotlarını hijyen açısından
Duygudrl Haftamdayım bu hafta yıkayıp ütülemeye başladım 1 hafta olucak hala bitiremedim bi daha da yapmam galiba 😭
Sydaglsen Duygudrl 29. Haftamda 2 günde bitirdim hepsini. Siz ne aldınız o kadar da bitmedi beni bi tedirgin ettiniz 😄
bebeefendi Kayramelisa97 ilk kıyafetlerini de ütülemedim. güzelce yıkadım kurutma makinesinde kuruttum. buzdolabı posetlerine mis gibi koydum. ütülemeye gerek olduğunu düşünmüyorum. dünyaya bir an önce mikro boyutta uyum sağlamalı diye düşünüyorum.
bebeimibeklerken33 Kayramelisa97 sadece ilk doğduğunda 1-2 defa ütüledim. Ne zamanım ne de enerjim yok
Momdamom Kayramelisa97 valla güneş gören ve hava alan yerde kuruttuğum için muhakkak ütü yapmadım hiç
btlbsr Kayramelisa97 23 aylık hala ütülüyorum ama bu demek değil ki ütüsüz asla giydirmem. Ütülemesen de giydirdiğim oluyor. Başlarda hijjen için ütülüyordum şimdi kırışıklık için 🙂 zaten küçük parçalar olduğu için ütüyü çalıştırınca hepsini elden geçiriyorum
Ygmr01 Kayramelisa97 kaynanam ne zaman pes ederse o zaman ütüyü bırakmayı düşünüyorum😂 ben yapamam sevmiyorum ütüyü. Eşiminkiler bana yetiyor😂 bebeğin kıyafetleri ona bağlı artık o da ömür boyu yapar aşırı seviyor😂
Selothatun Kayramelisa97 hala ütülüyorum ama bu mikrop için değil kırışık sevmediğim için 😂 2 yaşında🙈
gokturkmom Kayramelisa97 sadece hastane çantasını hazırlarken heveslenip her şeyi yıkayıp ütülemiştim😂😂 gömlek, lakos gibi kırışan şeyleri ütülüyorum sadece😂