Yagmur98 Kizlar 13 haftalik gebeyim bugun saglik ocaginda gebelik takibi baslattim bana decavitc pronatal diye bi ilaci ucretsiz verdiler sizede vermisler miydi kullanmalimiyim sizce veya bu haftalarda baska ilac kullaniliyor mu
HalisEbruoban Yagmur98 canım 12 haftanda baslıyosun her grbe kullanıyo gerek gorulurse erkende baslayabılıyosun bıde devır3 verıyorlar
SevgibiR Yagmur98 o ne ya kullanmıyorum ben onu bana drm ztn vitamin verdi onun içinde aynı vitamin var o yüzden gerek yok dedi Dr sağlık ocağı da kullan dedi ben kullanmadim onu
Oznurrrrr Decavit vitamin canım bir çok vitamini içinde barındırıyor gebelere veriliyor bende sağlık ocağndan ücretsiz alıyordum ama ellerinde kalmadığı için iki aydır eczanden ücretli alıyorum
Ayazayaz Kızlar ben memorial hastanesine gidiyorum 2 doktorumda kendi alanlarında çok iyiler ama vitamin ilacı vermediler açıkcası eskiden veriyorduk şimdi vermiyoruz diolar sadece kan ilacı vE omega 3 verdi ağrılarım içinde magnezyum ama magnezyumu aldım kullanmıyorum ağrılarım çoğalırsa kullanacam
Ayazayaz Ve balık tükettiğim zamanlar 2 gün omega3 de almıyorum mesela ama ben meyvemi sebzemi tüketiyorum ondan belki gerek duymuyorum dur
Smeyyekalel Yagmur98 o gebelikte kullanılıyor ben aylardır kullaniyorum 7 aylik gebeyim ve o ilacin dogumdan sonra da kullanilmasi gerekiyormus oyle demisti ebe
mcansum Smeyyekalel aynen bende öleyim dogumdan snra da bı kac ay kullanılacak ve cok yararlı bence kıs oldugu ıcın bide bunyeyi dinc tutuyor
cemre- Decavit ,devit3 ve kan ilacı ücretsiz veriyorlar .ihtiyacın olduğu zaman onları da alırsın.boşuna eczaneye o kadar para vereceğine çok iyi bir uygulama .
Nezahatozen yarın 13 haftalık olucaz vermedi bize ben sadece folik asit ve bi tane balık ve yumurta yiyemedigim için reganesis max verdi folik asiti 2 hafta daha kullan dedi
Hulya00 Yagmur98 bana hiç bişey vermediler ya bunlar 🤔 bence doktorınuza danışıp kullanın ilacı ilaç o kadar iyi bişey degil gebeyken uygun görürse doktorunuz kullanın bence
Smeyyekalel Hulya00 benimki uygun gördü ben söylemiştim ama bu ilaci kullanirken folik asit kullanma ikisi de aynı iceriklerde birini kullansan yeterli demisti