@Gkhnm97 Canım bende aynı şeyleri yaşadım. Ki düşünme kafaya takımca olmaz diyenlere çok kızıyordum ya ben çocuk istiyorum nasıl düşünmeyim diye ama gerçekten öyleymiş bnu görmüş oldum. Evlendikten sonra bir müddet çocuk düşünmedik fakat istediğimde hemen olacak sanıyodum öyle olmadı. Geçen sene ramazandan önce artık çocuk yapma kararı aldık fakat ben o kadar çok hemen olacağına kndimi inandırmışım ki oruçlarımı tutayım sonra düşünelim diye karar verdik sonraki ilk ay bildiğin bebeğimle konuşuyorum falan bildiğin Kendimi hamile hisediyorm😅 tabi bi hasta oldum oturdum ağladım sanki varmış da kaybetmişim gbi 🙈😅 neyse aylar ayları kovaladı ben her ay hüsran yaşıyorum 😣 daha adet tarihim gelmeden test yapıyodum bekleyemediğim için . özel hastaneye Gidip kan testi veriyodum direk ki hemen çıksın diye . Sonuç hep negatif oluyodu ve psikolojim bozulmaya başlamıştı artık🙁 her ay farklı bi yöntem deniyodum yastıklar mı dersin ayak kaldırmalar mı dersin amuda bile kalkmışlığım vardır😂 herkes farklı bişey söylüyodu ve hepsini deniyodum🙈😅 bu arada ben hemen olacağını düşündüğüm için arkadaş çevreme de söylemiştim size tavsiyem olmadan söylemeyin çnkü çevrede herkes bi beklenti içinde oluyo ve sürekli soruyorlar bu da bunalmanıza neden oluyo 😬 nyse aradan 1 yıl geçti diğer Ramazan geldi. Ramazan bayramında da eşimin ailesi bize gelmişlerdi il dışından ve bayramda bnm adet olmam gerekiyordu. Fakat o ayı biz es geçmiş gbi bişeydik hem Ramazan olduğu için hem de eşimin ve bnm çok yoğun çalışmamdan dolayı o ay çocuk zaten olmaz bi dahaki ay bi doktora gideriz gözüyle bakıyoduk o kadar ki aklımda yoktu yani. Ramazan bayramında adetim geçti fakat o kadar aklımdan çıkarmışım ki hiç o ihtimal aklıma bile gelmedi Demir ilacına başlamıştım ben direk ona bağladım ondandır diye normalde olsa anında test yapardım ama yapmadım. Sonra baktım 3 gün geçti hala olmadım dedim değilimdir ama gene de bari evde test yapayım. Bi yaptım sonuç direk pozitif 🎉🎉🥰 inanamadım ve hemen hastaneye gittim çok şükür şuan 35.haftamdayım🤲🏻😍 yani kafana takma rahat ol hiç beklemediğin anda sürpriz olur diyenler haklılarmış inşallah Rabbim hayırlı zamanda size de nasip eder isteyen herkese de 👼🏻