Zeyyno_ Kızlar Bu sayfadan alışveriş yapan var mı guvenilirmi guvenilirse kıyafetleri vs kumaşı nsl geliyor resimdekilerle aynı ürünü mü gönderiyorlar????🤔
muzeyyenkomurkara Zeyyno_ bende görünüşlerine aldanıp çok beğendim ve büyük alışveriş yaptım ama bebek için kullanışlı iyi bi kumaş deil renkleri yıkanınca kesin solcak
Gamze_dn Zeyyno_ canim yillardir bu siteden ypiyorum bebegin yasina gore biraz buyuk alacan cunku tam kalip yada kucuk gelebiliyor .Evsen bebe ,cicis bebe,koza bebe bunlar hepsi ayni birbirinr bagli
Zeyyno_ Mery6619 Ben bu koza bebeğin ürünlerinin aynısını Evsen bebede gördüm acaba ikisi aynı sitemidir yani isimleri farklı ama ürünleri fiyatları felan hep aynı o yüzden tereddüt ettim acaba nasıl geliyor düzgün geliyormu
muzeyyenkomurkara Zeyyno_ gerçekten kız çocuklarına ürün skalaları daha fazla bende almıştım pijama tarzlarından falan ama maalesef dikişleri falan yamuk
Zeyyno_ muzeyyenkomurkara Hm bnde DHA çok erkek bebekler için tulumlar var böyle Kolukısa şortlu onlarda gözüm kaldı bulunduğum yerde hiç bulamıyorum o tarz o yüzden alayım dedim de bilemedim şimdi bebeğimde Ağustosta doğacak
Zeyyno_ muzeyyenkomurkara fitilli kumaşlar zaten resimde belli ediyor nsl oldukları farketmednizmi hic
Zeyyno_ Gamze_dn Evt farkettim zaten peki ürünlerin kumaşları nasıl geliyor yıkanınca felan pis oluyorlarmi
Zeyyno_ Gamze_dn Birde Ben yenidoğan için alcam o zaman 03 yerine 3-6aymi alayım yikannca cekiyormu kumaslari
muzeyyenkomurkara Zeyyno_ yok fark etmedim diğerleride o şekilde ama tulum tarzında olanların dikişleri falan yamuk hep
Eda1254 Zeyyno_ evet bı yıllar önce almıştım gayet güzeldi şimdi yeniden tercih ettim aldıklarım bana güzel geldi