Kubracls Duyguxx 99 la hamile kaldım şuan 115 kiloyum doğumum normal olucak Allah izin verirse 1.75 boyum var göstermiyorum Allahtan ödemimde yok ☺️
Bahar11mucize Duyguxx 96 ile kaldım 15 kilo aldım 13 önce doğum yaptım 8 kilosu gitti bile takmayın kiloyu keyfini çıkarın hamşleliğinizin ben çok tatktım bebeğim zayıf kaldı sonra yedim topraladı çoçuğum 😂
fitmom Duyguxx burada bir bayan vardı 100 küsur kiloydu -20 veya -24 kilo ile Doğum yaptığını söylüyordu. Güzel bi beslenme listesi ile çok daha sağlıklı olmuştu :) inşallah kendisi de yazar adı neydi bilmiyorum
Aslatik Ben 118 kiloyla hamile kaldım 24 haftalık hamileyim 122 kiloyum şu an 🙄 artık Allah sonumuzu hayır etsin
SevgibiR Aslatik bnm bı akrabam iki sene önce 150 kilo önce normal doğumla doğurdu Dr sezeryan olmaz demiş normal yapcaz demiş oğlu oldu o da tosun gibiydi hala öyle iri Bebek anasi babası da iri genetik galiba
Duyguxx Bende 104le hamile kaldım 6 haftalık hamileyim 102 kiloyum şu an korkuyorum kilonun bi zararı var mı diye. Normal Doğum yapmak istiyorum
Aslatik Evet genetik sanırım ama neyseki benimde boyum 1.79 o kadar göstermiyorum sağlıklı olsun bebeklerimizde inşallah Doğumdan sonra sıkı bir beslenme listesiyle hallolabilir 🙏