Benimcanimoglum_55 Önerebileceğiniz hafif olan model arıyorum hangi modelini tercih ettiniz fikir verir misiniz
241223 Benimcanimoglum_55 ben bu Bebek Arabasıni arkadaşımin tavsiyesi üzerine aldım daha doğum yapmadığım için henüz kullanmadim ama arkadaşminkini onun kızını sürerken kullanıyorum aşırı güzel diğer arkadaşlariminkine göre daha hafif manevralari daha kuvvetli ve pussetli
241223 Benimcanimoglum_55 bu arada takip edin ara ara indirime giriyor bu fiyata almış olmazsınız çünkü ben aldığımda yanlış hatırlamıyorsam 7000den 5000e inmişti o şekilde almıştık
Rabiul Benimcanimoglum_55 Chrome modelini aldım bende pusetini de baby Plus aldım indirimden alın boluna fazla para vermeyin
Ozgee9393 241223 bizde bu modeli aldık indirimden henüz kullanmadım ama diğer travel sistemlere göre kolay açılıp kapanıyor bence ve dediğiniz gibi manevraları da gayet iyi bnce
Kelebekk92 Ben bes senedir kullaniyorum 2. Ye hamileyim bu kiİmada ayni arabayla yola devam çok sağlam e bebekten almistik muze modeli
241223 Benimcanimoglum_55 hayır bence ağır değil zaten açması kapanması kapladığı alan çok küçük dediğim gibi almayı düşünüyorsanız indirime girmesni bekleyin öyle alın
Kelebekk92 Benimcanimoglum_55 katlaması çok kolay bir arkadas fotosunu paylasmiş travel sistem hafiftep
241223 Ozgee9393 nerdeyse bütün arkadaş ve komşlarimin bebeği var çogunun arabalarını sürdüm içlerinden en iyi kesinlikle bu
Ozgee9393 241223 bnde bir iki kez deneme yaptım ve gayet kullanışlı bir araba ve gayetde hafif bncede indirimlerde beşbin TL’ye kadar düşüyor ayrıca