• Doğum
  • Sezeryan Doğum Yardım !

Kızlar merhaba . Merak ettigim bir konu var. Kacinci haftanizda sezeryan oldunuz ? Benim 39+1e denk geliyor gunum. Ama nedense o gune kadar sancimin olacagini dusunuyorum 🙈 Verilen gunden once bebisi gelen var mi ? Hikayelerinizi paylasarak fikir verirseniz cok sevinirimm.
    bende 39 +2 de oldum bende senin gibi coj korktum ama allah denk geyiriyor korkma
      melisers benim bebeğim tam sezeryan tarihi verileceği gün dünyaya geldi💃🏻dört gün öncesinden kasılmalarım başladı düzenli şekilde doktoruma haber verdim çağırdı nst de de düzenli çıkınca yatışım yapıldı 37.haftanın sonundayım o zaman. 38+3 e kadar beklettik😍
        melisers kizimda zorunlu sezeryan 39+4 te olmustum bu hamileligimde bugun 38+4 uz sezeryan gunumuz belli degil henuz🙈🙈
          Benim ilkinde doktor 38+2 de almak istedi bende abimin nişanı var die 38+4 olsun demiştim 38+4 ne bir sancım ne bir sıkıntım olmadı 🤷🏼‍♀️ Aldılar bebeği ama şimdiki bebeğimde keşke 39 da alsalar diyorum nekadar geç olsa okadar iyi olur diyorum bu konuyu doktorum la da konuşacam gittiği yere kadar gitsin die 38+5 te falan almayı düşünüyor sanırım bayram günü doğurmak istemiyorum 😂
            Ayazayaz Benim 5nisan tarihim 39+1e denk geliyor. Doktorumda skinti olmadigi surece olabildigi kadar gec alma dusuncesinde. Anne karninda ki 1 gun bile cook kiymetliymis. Bilgi icin tesekkurler rahatladim bende 😊Sizin ne zaman dogum ?
              melisers kesinlikle çok önemli seni anlıyorum bir an önce kavuşmak istiyorsun ama nekadar içerde kalsa okadar iyi 😂 benimki 17+4 haftalığız Doğum 4 hazirana denk geliyor ama ben işte bi 8 Haziran yaparmışız die düşünüyorum gittiği yere kadar yani
                melisers canim daha tam tarih verilmeden 35haftalikken sancım geldi ve sezeryana aldım önceden planlandıgı icin normale zorlamadılar hiç
                  Ayazayaz Evet evet gittigi yer kadar bekleyelim bakalim zaten gelecegi varsa o gelir onemli olan saglikla kavusmakkk 😍
                    Zeliha66 Benimde onceden planlanan bir sezeryan. Tereddutum de o yuzdendi. Sancim gelirse normale cevrilirse diye... Sizin neden erken geldi minik saglikla kucaklamissinizdir insallah 💞
                      Purple Bende dogum korkusu yok aslinda. Bende dikis takintisi var malesef. Catim dar oldugu icin dikissiz normal dogum yapma olasiliim cok dusuk. Oyle olunca dikis yerimin ozel bolgede degil karnimda olmasini tercih ettim. Keske dikissiz yapabilme ihtimalim olsaydi sezeryani en son plan dusunurdum. Simdide gunu 39 a verince sancim okur normale cevrilir endisem vardi. Arkadaslar sagolsun icimi rahatlatti 😊 Benim spinal sezeryan olacak. Senin nasil ?
                        melisers bilmiyorum ki canım adet sancisi gibi agriyla gittim 2cm acilmam varmis doguma aldilar işte