Kızlar merhaba . Merak ettigim bir konu var. Kacinci haftanizda sezeryan oldunuz ? Benim 39+1e denk geliyor gunum. Ama nedense o gune kadar sancimin olacagini dusunuyorum 🙈 Verilen gunden once bebisi gelen var mi ? Hikayelerinizi paylasarak fikir verirseniz cok sevinirimm.
Sezeryan Doğum Yardım !
bende 39 +2 de oldum bende senin gibi coj korktum ama allah denk geyiriyor korkma
melisers kizimda zorunlu sezeryan 39+4 te olmustum bu hamileligimde bugun 38+4 uz sezeryan gunumuz belli degil henuz🙈🙈
melisers Ben kendi istegmle 39+2 e gün almıştım. Yatışım yapıldığı gün hala gram acilmam ve sancim yoktu valla.
Benim ilkinde doktor 38+2 de almak istedi bende abimin nişanı var die 38+4 olsun demiştim 38+4 ne bir sancım ne bir sıkıntım olmadı 🤷🏼♀️ Aldılar bebeği ama şimdiki bebeğimde keşke 39 da alsalar diyorum nekadar geç olsa okadar iyi olur diyorum bu konuyu doktorum la da konuşacam gittiği yere kadar gitsin die 38+5 te falan almayı düşünüyor sanırım bayram günü doğurmak istemiyorum 😂
Chan, Doğum Hikayeleri etiketini kaldırdı.
Hasretimmm Bunlari bilmek iyi geldi 🙂
istanbulluanne Duydukca rahatladim sagolun 🙂
istanbulluanne dogum nasl oldu
Purple Bende dogum korkusu yok aslinda. Bende dikis takintisi var malesef. Catim dar oldugu icin dikissiz normal dogum yapma olasiliim cok dusuk. Oyle olunca dikis yerimin ozel bolgede degil karnimda olmasini tercih ettim. Keske dikissiz yapabilme ihtimalim olsaydi sezeryani en son plan dusunurdum. Simdide gunu 39 a verince sancim okur normale cevrilir endisem vardi. Arkadaslar sagolsun icimi rahatlatti 😊 Benim spinal sezeryan olacak. Senin nasil ?