Emine1235 Allahım her sabah ne yiycem derdi of ne yiycem bu günüde peynirli yumurta 1 adet mandalina ile kapattık doydukmu sanırım hayır 😋😋😋 tek olunca akla bişi gelmiyor öneriler
Aysesare Emine1235 yumurta , kaşar peynir zeytin domates salatalık falan iyi Gidiyor. Bide kaşarlı tost yiyordum mide yanması yaptığı için artık yemiyorum 😂😂😂
SevgibiR Emine1235 peynir zeytin domates ekmek süt 😂 ben ne yedim dersen bebek bisküvisi sütle ezdim yedim kendimi bebek saniyorum 🤣🤣🤣
semrakarahan Emine1235 al bendende okadar şu sabahlaru ne yicegimi sasiriyorm tekim evde esimde gec geliyor yanimda biri olunca istahla yiyorm hazirliyorm tekken bise istemiyor canim ama acikiyorm
Asena_ Emine1235 bende hergün simit ayran peynir domates salatalık yiyorum. Çay falan içemiyorum midemi bulandırıyor bir tek ayran iyi geliyor 😐
Aysesare Emine1235 kişiden kişiye değişir tabii , bende yapıyor diye yemiyorum. 😂😂😂 sende dene kaç haftalıksın
Usakli64 Hergun ayni kahvaltiyi yapiyorum diyetisyenin yazdigi.. İşlenmiş hersey yasak menemen de dokunuyor
Usakli64 Hergun ayni kahvaltiyi yapiyorum diyetisyenin yazdigi.. İşlenmiş hersey yasak menemen de dokunuyor
Emine1235 Aysesare 16 canın benim de miyde yanmam cok oluyor günde kare ekmek 🍞 leri varda miydemi tutuyo DİE 2 tane yiyodum
Usakli64 Emine1235 valla ben 2 ayda 5 kilo aldim seker de cikti.. hemen diyete başlattilar son 1 ayda hic kilo almamisim bebek büyümüş
Emine1235 Usakli64 bebek te tizinle maşallah ta ben 75 el hamile kaldım 1 kilo almıştım zaten 4 kilo daha alınca zor oldu. 🙈 diet yap dedi. Beyaz tenliyim un gibi 😕 Çatlamak istemiyorum
Aysesare SerpilDrgt24 normalde pratik diye sabahları yapardım, birkaç kez yemedim baktım yanma geçiyor gün içinde rahatım yemiyorum direk kaşar peyniri yiyorum bebek kilo alsın diye 😅😅