beyzanururey Kızlar merhaba 19 haftalık gebeyim güneş kremi arayışındayım temiz içerikli bildiğiniz güneş kremi var mı mustela aldım fakat oda sivilcelenme yaptı
Sukrcy beyzanururey cildiye doktoru bioderma yazdı bana çok memnunum tavsiye ederim. Onun dışındaki kremleri ben aldım ama yüzüm çok kotu oldu
Freeyaa beyzanururey doktor hamilelikte bunu kullanabileceğimi söylemişti hamile kalmadan öncede kullanıyordum çok iyi
Ozlmozlm44 İncia bebek için olanı kullanıyorum, bir de bade naturel stick olanı kullanıyorum. İkisi de güzel bence, ben bi sorun yaşamadım şükür, tamamen doğal içerik zaten
Barbie77 Mineral filtreli güneş kremi kullanman gerek. Solante pregna hamileler için doktorum önerdi ben onu kullanıyorum.
cerend2024 beyzanururey Kendiniz için ise solante pregna öneririm. Doktorumun tavsiyesi ile kullanıyorum.
Eylulmeselesi Solante pregna hem koruması çok güzel hemde hamileler için üretilmiş bir güneş kremi içeriği temiz
Aybukealtintas beyzanururey merhaba,Mineral filtreli olması önemli ama mineral filtreli olup içeriginde kimyasal barındıran markada cok dikkat etmek gerekli, ben minelacare kullanıyorm suanda, denizden cıktık tan sonrada oglumun kremi babyton u kullanıyorum
Sydaglsen beyzanururey incia aldım bende mineral filtreli 50 spf güneş kremi. Gebeler içi kullanıma uygun
Gzm34 beyzanururey merhaba, ben solante pregna kullanıyorum, zaten hamileler için olan mineral filtreli bir güneş kremi. Araştırırken buna dikkat edin derim.