Bu kacinci doz yukseltişim sayamadim artık yoruldum ağlıyorum sinirden doz yükseltiyorum 10 gün kadar normal cikiyor sonra basliyor yükselmeye beslenme düzenim değismedigi halde.Hele bu aralar ara öğün yapayım o zaman da yükseliyor yapmazsam dusuk e o zaman da acliktan mahvoluyorum cocuk karnimda acliktan tekmeliyor yemin ederim aç yasıyorum aksam 10 da levemiri vuruyorum acıkmış oluyorum yedigim de bir avuc bile olmayan kuruyemis ve yarim bardak kefir sabah bakayim diyorum o da ne 110 95 olmasi lazim en fazla dozu arttiriyorum ben dozu arttirdikca sekerin de inatla artmasi normal mi en son yemek yemeyi birakacagim o olacak yedigim seyler belli aksam 19 da yedim yemek 10 da da kuruyemis kefir tukettim sabah nasil 110 cikabilir anlamiyorum namaza kalkinca sabah bazen cok acikmis oluyorum diye iki tane ceviz atardim agzima aclik sekerini yukselttigni gorunce onu dahi biraktim millet pasta borek gotururken her istedigini yerken benim yedigim bi avuc bile olmayan kuruyemisin böyle yükseltmesi zoruma gidiyor oturdum agliyorum neden ya neden neden meyveye yemege her seye hasretim benim gibi aclik sekeri direncli olan var mi doktorun bir halta yaradigi yok her gittigimde gelmene gerek yoktu ikiser doz olarak dozu arttir diyor geciyor ama arttirdikca seker de yukseliyor orantili olarak 22 doza cikartacagim en fazla 3 4 gün düsük cikacak sonra sar basa yoruldum artik yoruldum doz ayarlamaya calisirken yetti yetmedi derken o arada cocuguma bir sey olacak diye korkuyorum öğünler arasi 5 saat ara öğün yapinca yüksek cikiyor yapmayinca düsük 5 saatin son 1 bucuk saatinde zangir zangir titriyorum yine yüksek yine yüksek ne bunun formülü ne ben anlamiyorum cok yoruldum kizlar cok yoruldum