Kızlar benim 2. Doğumumdu ilki erken doğum ve mecburi sezeryandı bunu bu sefer normal doğum ssvd istiyor dum yaşadım ülkenin tıptaki kuralları biraz enteresan ama alışmaya çalışırken burda da mecburen sezeryan oldum38 haftalık olarak doğum yaptım hamileliğimin başından beri erken doğum riskim vardı kızımı erken doğum yaptım ve sonrasında 1 düşükle sonuçlandı üstüne tekrar hamile kalınca progestron başlandı 36 haftaya kadar kullandım şeker çıktı diyet takip derken iri bebek dendi doğuramazsın dediler doğurucam dedim Allah’ın izniyle ve kızlar bebeklim 3500 doğdu derken bu sefer bebek 3 hafta ileride olduğu için 38 de suni ile bebeğimi mecbur doğuracaktım ama ansızın benim bebeğim kendisi gelmek istedi randevu dan bir gün önce ve suyum geldi biz apartopar hastaneye gittik ve eve yollandık sancılar 5 dk düşünce gel dendi ama nafile 5 dk düştü gittik ertesi gün gel dediler ben artık korkuyordum bişey olcak diye kızlar oysa hastanede yer yokmuş bizi oyalamışlar eşime be bana gece yer yok başka hastaneye denince eşimle ben çıldırdık yani vardır herşeyde hayır ama son dk yapmaları artık bizi tartışmaya sürükledi o halimle yer ayarlanan hastaneye gittik ve sabaha kadar bekledik ama bebeğimin suyu azalınca mecbur seseryana girme kararı aldım şimdi diyorum ki iyiki sezeryana girmişim herşey çok rahat ve çok güzeldi eşimde girdi ağrım sızım kalmadı bebeğimle vakit geçiriyorum yanımda ve tadını çıkarıyorum KIZLAR hangi doğum şekli olursa olsun hepsi çok güzel inanın bana ve tadını çıkarın azda olsa ağrı oldu çünkü gazlandım 😅 ama hemen sucak giyindim ağrı kesici verdiler ve geçti herşey çok çabuk oldu bitti doğum sancısı çektim 2 gün ve üstüne sezeryana girdim her ikisinin duygusu ayrı ve özelmiş artık içimde hiç bişey kalmadı her ikisinde tattım ve iyiki diyorum dilerim sizlerde gönlünüzden geçen her neyse o olsun