gktgmom Merhaba anneler aldığınız ve memnun kaldığınız anne bebek bakım çantasını paylaşır mısınız hem bir çok kişiye fikir olur 🌸
artikbiranneyim gktgmom funnababy markasının müslin sırt çantası ve seyahat çantasını aldım indirim döneminde. Gayet kullanışlı çantalar öneririm🌸
basakc36 gktgmom Ben bunu aldım canım indirimden.Ara ara indirim oluyor takip edebilirsin.Hem kullanışlı hem şık olsun dedim 🥰
Ays-0 gktgmom çok araştırdım ve sonuç Lucinanın çantasını tercih ettim siyah olanını, daha kullanmadım ama kullanışlıya benziyor yorumları falan hep güzel duruşu da hoş🌼
mervegulerktas gktgmom merhaba profilimde bir başlık var oraya bakabilir misiniz fotoğraf da yüklemiştim
gktgmom mervegulerktas sizin almış olduğunuzu daha önceden favorilerime eklemişim ama ben kitikateden tercih ettim alt açma örtüsü ve mini bag alarak set haline getirdim mağazasında var
gktgmom mervegulerktas teşekkür ederim evet çok güzel şeyler var insan içine girince kayboluyor 🥰 sizde sağlıklı günlerde kullanın inşallah 🙏🏻