DilekBodurr numix kaçıncı haftanız şimdi? Doğduktan sonra kalbinde masum üfürüm sesi olduğu söylendi. Bi kaç kez duyuldu sonra kontrolde geçtiğini söylediler. Öyle bi şeydir inşallah kalbinizi ferah tutun.
Busrak Dipnot: Fetal dna sonucumuz bugün çıktı, şükür ki hiçbir sorun yok❤️ rabbim hepimize yavrularımızı sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin🙏🏼
Neslikubi Busrak Büşra hanım merhaba, perinatalog artık bana gelmenize gerek yok, merak etmeyin korkulacak bir şey yok dedi 🌸 umarım sizinde her şey yolundadır🌸
ygulafer Busrak fetal eko yaptirabilirisniz boyle biseyle karsilastiysaniz buyuk ihtimal kotu bise degildir ama boyle durumlarda doktoorlar cocuk kardiyolojiye gonderiyor fetal eko yaptiriyolar her cocuk kardiyologu fetal eko yapmiyor onunda bilgisini verim 20 haftalikken yapiliyor
Neslikubi Arkadaşlar ben doğum yaptım bebek çok sağlıklı şükürler olsun, asla kötü düşünmeyin dua edin bol bol içiniz ferah olsun korktuğum hiç bir şey başıma gelmedi sizde korkmayın🌸
Ecemom_ Busrak merhabalar bebeğinizin kalbindeki parlaklık geçti mi acaba nasıl oldu. Bize de parlaklık var dendi çok endişeleniyorum