Bhrmolo Kızlar detaylı ultrason da rahim ağzı kısalığı çıkan oldu mu aranızda? Erken doğum olarak etkiledi mi sizi
Firdevsk66 Bhrmolo maalesef detaylı da öğrendim 1 buçuk ay hastanede yattım dikiş atmadilar özele gittim attırdım Allah’a şükürler olsun 37.haftaya girdim öğleden sonrada doğuma gireceğim bakalım
Nuraaaay11 Bhrmolo benim ilk gebeliğimde dikkat etmediler doktor ihmalsizliği 21. Haftada erken doğumda kaybettim bebeğimi, 2. Gebelikteyim ultorsonla da alttan muayeneyle de baktılar doğuştan kısaymış 14. Haftada dikiş atılacak
Nuraaaay11 Bhrmolo her türlü etkiler bebek büyüyüp baskı yaptıkça açılma oluyor çünkü. Bende öyle oldu
Zduru16 Bende 28+2 deyim , bugün uzunluğun 25 mm olduğunu öğrendim, doktorum fitil verdi , sen nelere dikkat ettin ?
Lilaaaaa 21+4 de detaylı ultrasonda fark edildi benimde 5 mme düşmüştü. Acil o gün serklaj ameliyatı oldum. Şu an 26+3 üm 37 38 haftaları görmeyi bekliyorum sabırla 🙏🏻🙏🏻
Zduru16 Benim farkedilmedi, baskı sebebi ile vajinal ultrason da belli oldu.28. haftaya kadar Hersey normaldi bende anlamadım neden olduğunu, neden olduğunu bilen var mı ?
Lilaaaaa Zduru16 canım bunun bir nedeni yokmuş, bu annenin bir hastalığı gibi düşün sadece gebelikte belli oluyormuş ve bundan sonraki bütün gebeliklerde kontrol amaçlı bu dikişin atılması gerekiyormuş doktorum böyle söyledi.