elifdiyorkii 38+5 olduk hiç bugünü göreceğimi düşünmemiştim sanki 38 olur olmaz doğurucam gibi geliyordu 🤣🤣 valla deneyecek bişey de kalmadı 10 gündür her şeyi yaptım gelsin diye ama galiba gelmeyince naparsan yap gelmiyorlar sıcaklar mahvediyor karnım çok sertleşiyor gece hiç uyuyamıyorum her tuvalete gittiğim de acaba bişey geldi mi diye bekliyorum ama oda yok 😅😅 napıcaz böyle kızlarrr?? Bir de merak ediyorum özeldeki doktorlar kaçıncı haftaya kadar bekliyor bebeğin kendi gelmesini tam 40 hafta dolunca zorunlu sezeryana mı dönülüyor?
btlbsr elifdiyorkii bebeğin durumuna göre karar veriliyor 40 a kadar beklenip beklenmeyeceğine. Ben ağustosta 37+5 normal doğum yaptım. Önerim deniz 😅 gece 12 de yüzmeden geldim ertesi gün sabah 8 de doğuma girdim
_Eliffm elifdiyorkii bende kendimi 37 haftaya odaklamisrim şu an 38+3üz bende gün içinde bir sürü egzersiz yapıyorum gelesi yok sanırım oğluşumun
s_koc elifdiyorkii 39 dayım şu an tık yok 😄 dr 40 a kadar beklerim dedi sonra sezaryen dedi. Tuvalette her seferinde ben de kontrol ediyorum yok yokk🙂↔️ sancı falan da yok arada yalancı geliyor ona alıştım artık günlük bi rutin oldu. 😄 cuma kontrolüm var dogum baslamıs diyeceğini hiç sanmıyorum 🤣
Hayalperest98 elifdiyorkii devlet hastanesi ise 41 e kadar bekliyorlar sonra suni sancı en son sezeryan özel hastaneyse sizin talebiniz normal doğum olmazsa uğraşmaz direk sezeryana alır
Symnr166 39+2den selam 👋 gerçekten ne yaparsak yapalım bence kendi istedikleri zaman geliyorlar benimde yapmadığım kalmıyor ama tık yok hala, yarın randevum var umuyorum ki doktor doğumun başlamış falan desin 😂
elifdiyorkii btlbsr Hadi ya keşke öyle bi fırsatım olsa da gitsem bende zaten şuan beni rahatlatacak en güzel şey buz gibi suya girmek 😂
Elif3738 Ben de 38+5’im. Yarın kontrol var. Geçen hafta çatı muayenesi olduk. Acaba bu hafta da vajinal muayene gibi bir şeyler yapar mı merak ediyorum. Yazdıklarınızın aynısını birebir yaşıyorum. Yalancı sancılarım da durdu. Tuvalete her gittiğimde bir umut bakıyorum olmuyor😄
maysanur elifdiyorkii 39+4 üm tık yok valla açıklık yok rahim ağzı kapalı dedi doktor. Ne sancı ne başka bir belirti artık bebeklerinde gelesi yok sanırım sezeryana dönmektende korkuyorum bakalım hayırlısı inşallah 🤲🏻 ilk gebeliğim önerileriniz varsa bende alabilirimmm😬🙈