Kayraninnannesi Hayat Hastanesi Doruk Hastaneleri / Yıldırım Doruk Hastaneleri / Nilüfer Aritmi Hastanesi sıralama yapılacak olursa hangisi en uygun hangisi en pahalıdır
Yeniyeniden Kayraninnannesi Doruk nilufer pahali yildirim daha ucuz gerisini bilmiyorum pembe mavi 55 bin
Gmzgm Kayraninnannesi nilufer ve aritmiye gittim karsilastiracak olursam aritmi daha uygun muayene fiyati bin lira ama ben sendikadan faydalaniyorum briaz daha düşüyo o şekilde dorukta en son gittiğimde sendikalı hali 1300 tl gibi bi bisey odedik
Kayraninnannesi Zeynep1601 Ben kendi fikrimi belirteyim bence Aritmi ve Hayat hastanesi hemen hemen aynı arada çok ufak fark vardır. Ondan sonra Doruk Yıldırım sonra da Nilüfer 🙏🏻
Yeniyeniden Basak ben feride hanima gidiyorum sanirim muayne 1900 yada 1950 ama bizim indirimimiz var 1720 tl ödüyoruz.. ocak şubat gibi kismetsw dogum olursa 55 bin tl anlastik
Tugcez Basak ben son sorduğumda sezeryan da olsa normal de olsa 1 gece kalıyorsunuz demişlerdi ve ikisi için de aynı fiyatı söylemişlerdi
yorgun21 Kayraninnannesi doruk çekirge daha uygundur diye düşünüyorum 😁 orda doğum yapmayı düşünüyorum
Basak Tugcez Ocak şubat doğumu 55 bin yani aynı fiyat öyle mi peki içinde oda süsleme gibi extra olan şeyler var mı