bilgegk Kızlar bugün sabahtan bu tarafa bebeğimi kasıklarımda hissediyorum hareket ettikçe idrara sıkışıyormuşum gbi olup koşa koşa lavaboya gidiyorum birde karnımın sağ tarafında aralıklarla toplanıp sertleşiyor neden olabilir
Betl35 bilgegk 29+3 um bende aynı senin gibi oluyor baskı hissi çok oluyor hareket ettikçe hem idrarim geliyor hemde bebek cikicak hissi oluyor Doktoruma sordum normal dedi ama bu idrar baktirmakts fayda var bence ☺️
Melisaaltnblk bilgegk benimki 29. Haftada doğum pozisyonu almıştı kendi ittiği için öyle oluyor demişti doktorum bu haftalarda normal tabi yeride daraldı ondandır canım
Derinmom bilgegk 31 haftalıgım ben de aynısını yasıyorum özellikle tuvalete oturduğum zaman göğüslerimin altında kalan bölüm taş gibi oluyor.
bilgegk Betl35 Yani çıkacak hissi olmuyor bende ama idrara sıkıştırıyor yatağa geliyorum saniye olmadan geri lavaboya koşuyorum sabahtan bu tarafa birde toplanıyor korkuttu beni
bilgegk Melisaaltnblk 27 haftalıkken gittiğimde henüz doğum pozisyonu almamıştı ama böyle bişey yaşamıyordum hareketleri göğsümün altında hissediyordum şimdi karnımın ortasında ve kasıklarımda