61fragnat Kızlar sabah sezeryane alacak beni ilk doğumum olacak inşallah 🤲🏻 bol duaya ve cesarete ihtiyacım var 🥹
Alparslanmom__ 61fragnat sağlıkla hayrlısi ile kucağınıza alirsnz inşallah bebeğinizi pozitif doğumlarninz olsun inşallah 🙏🐣 🌸 dualarm sizinle bizde 34+5 haftaligiz
61fragnat Alparslanmom__ Kubik93 Gmmze 1998_irem Pinaargunes Betul2308 Kızlar biz çıktık saat 9 da 🌸 çok şükür ikimiz de iyiyiz her şey yolunda
Gmmze 61fragnat öncelikle Allah kolaylık versin cesaret versin bende yarın giriyorum sabahtan Allah yardım etsin ikimizede senin içinde dua edicem bende çok korkuyorum ilk ve atar damar genislemem var umarım yarın bebeklerimize sağ saglim okuruz cevapları 🙏🙏
1998_irem 61fragnat sakın korkma çok konforlu gerçekten spinal hele mükemmel konfor hiç birşey hissetmeyeceksin bebeğin doğunca zaten mükkemmel bi his
Pinaargunes 61fragnat allahim kolaylik versin sağ sağlik al kucağına herşey mis gibi geçsin sorunsuz sıkıntısız bu muymuş demek nasip olsun , 1 hafta sonra da benim inşallah güzel geçer hepimizin birbirimize dua edelim 🌸💕😍🙏
Pinaargunes 61fragnat yaaaa nasil sevindim rabbim sağlikla buyutmeyi nasip etsin insallah boyle bi yorum bende yaparim çok mutlu oldum 🙏😍💕
Kubik93 61fragnat hadi gözümüz aydın çok mutlu oldumm Allahım bekleyen bizlere de böyle güzel günler yaşatsın 🥲🧿
Alparslanmom__ 61fragnat çok şükür gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah bebeğinizi 🙏🐣 darısı doğumu bekleyen tüm hamiş annelere olsun insllah 🌸
61fragnat Alparslanmom__ hepinize bol bol dua ettim kızlar ameliyatta 🥺 Allah bekleyen herkese sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻