Suey Mineveikiz 2 doz vuruldu banada 30. Haftamdaydim ve kalkmam yasaktı yatar pozisyondaydim hep ve sürekli bebeğe kilo aldıran besinler tükettim 33 te doğdu zaten
Mineveikiz Suey evet bana da öyle dedi ayağımın altına yastık koymamı söylemişti ben hergun kaşar meyve süt kefir bunları tüketiyorum siz neler tükettiniz
Suey -betul-20 30. Haftada iğne vurudum ayağa kalkmam bile yasaktı sürekli serum ve bir sürü ilaç içiyordum mesela nidigart diye bir ilacı günde 8kere içiyordum 3hafta dayandı 33 te doğdu
Mineveikiz Suey hastanede mi yatıyordunuz bana da adalat diye bi ilaç verdi sabah akşam içiyorum Protestan fitil kullanıyorum her akşam serum evde mi takıyordunuz hastaneye gidip mi taktrıyordunuz
Suey Mineveikiz bir kaç gün hastanede yattıktan sonra evde devam ettik. süt yasaktı çünkü hazımsızlık yapıyor ve ıkınmamam gerekiyordu kefir muz kaşar peyniri yoğurt daha çok fermente olmuş süt ürünleri ayrıca ceviz kabak çekirdeği tükettim
Sumisali_ Mineveikiz hayır vurmadılar.Hiç bir sorun yoktu.Brnim tansiyon ve gebelik zehirlenmesi sıkıntım vardı o yüzden erken oldu o kadar 😊