Momy22 Gokturkmom_ Bende 15+3 aynıyız 😍 sayfanıza baktım benim de doktorum 14 haftaya ilk girdiğimde bana erkek dedi ve eminmiş 🥹 acaba kız olma ihtimali yine de var mı herkes çok erken diyor şuanlık cinsiyet için fakat bilmiyorum hazırlık dahi hiç yapmadım o yüzden
Selcanmeral Momy22 benim doktorum 12+2 de%90 kız dedi 14. Haftada başka doktor kesin kız dedi herkesin değil doktorun dediğine bak canım erken falan değil. Oğlumda 15 te erkek dendi erkek oldu
Gokturkmom_ Momy22 Ben pipisini gördüğünü düşünerekten Birkaç alışveriş yaptım aslında 😂😂Cinsiyeti öğrenmek istememiştim kağıda yazdırmıştım sonrasında sordum emin misiniz diye eminim dedi yüzde olarak söyler mısınız dedim %100dedi
Serife22 umycnr94 vallaha ilk gebelik olduguna tamda bilmiyorum ya arada boyle icimde kipirti hissediyorum sanki icimde bir gidiklanma gibi geliyor ya da ciplak bakimca hareket goruyorum gibi geliyor onlar bence bebeğin hareketleri diye dusunuyorum.
Nuryakup Selcanmeral tahminde bulunuyorlar sanırım kemik yapısına bakıyorlar ama doğru çıkıyor genellikle ilk bebegimde 14 haftalıkken tahminde bulunmuştu kıza benziyor diye kız oldu bunda da 14 haftalıkken kıza benziyor dedi bakalım ne çıkacak 🥰