Dilanee Merhaba herkese ikili test sonucuna göre cinsiyet belli oluyor mu biri eşime söylemiş sağlık çalışanı 50 altındaysa erkek üstündeyse kız diyor bilen var mı
huysuz__ Dilanee ilk bebeğim 35 lerdeydi kız, oğlum 69 du, 3. Bebiş de 40 küsürlerdeydi kız😁 yeterince çürüttüm galiba bu tezi
myavocado Dilanee öyle bir şey yok, ikili test muayenesinde doktor ultrasonda görürse görür kan sonuçları ile cinsiyet cikmaz. Fetal DNA da çıkar.
Dilanee Pembe4242 benimde altında hamile kaldığımda beri herkes bana erkek diyor kayınvalidem başta kız dedi kız kıyafeti bile aldı sonra erkek dedi eşimde o kadar etkilendi sürekli oğlum olacak diyor değerim 14.1 bu arada
Dilanee Musel belli mi Cinsiyet💜 benim 13 haftalıktı test yaptığımda doktor gördü ama söylemedi 14 haftadan önce diyemem dedi yarın 15 haftalık inşallah gösterir kendini
Musel Dilanee hayır canım cuma günü 12+3 olcam randevum var ben araştırma hastanesine gidiyorum perşnatolojiye söylemiyorlar 18 haftadan önce özele randevu aldım bakalım cinsiyette iyi bir doktor tahminde bulunur diye düşünüyorum😊
Alone Dilanee 50 altında ve kızım olacak. O değer cinsiyet belirlemez. Down ihtimali için pappa değeri ile birleştirilip oran belirlenir. O değer Ne kadar yüksekse de risk o kadar artar