Tugbacim34 @Bilibon ali beye bende takipliyim kendisinden çok memnunum. Doğumu da orda yapacağım ama spiral istemiyorum dedim şizofreni hastasını bile spiralli doğurtuyorlar Tuğba korkma dedi. 31. Haftam bakalım ağustos sonu alırız dedi
Bilibon Tugbacim34 evet bence iyi bi dr insani sakinlestiren bi yapisi var endiselendirmiyo cok sukur ki ben daha 27 olucam valla ama ilk dogumum spinal anesteziyle oldu hic bi zorlugunu gormedim o yuzden muhtemelen buda oyle olur zaten bi bakmissin bebek dogmus sen hissetmiyosun bile pozitif dusun insallah dogumunda guzel gecer
Filiz-02 Symnr3728 yasemin hanımda filiz hanımda iyi değil bende normal muayene için gidiyordum hiç dinleme anlama yok insanı korkutuyorlar sadece şimdi medikal park tan doğum paketi aldım ve doktorum melek gibi
Symnr3728 Bahçelievler A plus hastanesi ve Güneşli Erdem hastanesi doğum ücretlerini biliyor musunuz telefondan bilgi vermiyorlar giden var mı Önerir misiniz
3974 Gop Avrupa Şafak Hastanesi ile görüştüm bugün. Bülent Dağdemir için muayene 1000. Normal 18 sezeryan 22 bin dediler. Bu doktora giden var mı acaba? Bir de fatura kesmedikleri için nakit oluyormuş kart olmuyormuş.
Meltem3421 immmzaben esenler medipol 19 bin oldu sezeryan ben zam gelmeden önce gün aldığım için 14 bine doğum yapıcam 15 gün sonra
kubraclskn Meltem3421 Ben çok hastane araştırdım en uygunu evicenna idi oda bana uzak geldi sanki bilmiyorum doğumumada 10-15 gün var tahminen son dk değiştirmek istemedim