pmkcn Arkadaşlar 50 günlük bebeğim var zaten sütüm çok azdı son 1 haftadır hiç emmiyor ve sütüm kesildi 60 CC mama veriyordum şu günlerde hiç yetmemeye başladı 50 günlükken kaç CC mama veriyorsunuz
Belginylmz pmkcn yani 70 CC dene diymuyorsa azcik daha yap o yetiyorsa o mlimden yao sirekli bebek doyminca zaten agliyo ona göre mlimini artirirsin
cerennncee pmkcn hayatım benim de 45 günlük benim de sütüm az. 2 saatte bir 60 veriyordum artık doymuyor gibi geliyor sanki ben ufaktan 90 a çıkarıp 3 saatte bir vermeye çalışcam bakalım
pmkcn Belginylmz ağlıyor zaten ekstra mama yapıp verince susuyor doyunca sütüm yok emerken biraz daha iyidi ama
umrumdadegil pmkcn ver o zaman içsin benim bebeğimde içerdi o zamanlar. Sonradan atak dönemi midir nedir mama reddi oldu uzun süre zaten 🤦🏻♀️
Aliss06 pmkcn ya bende ilk çocuğumda bilemedim benim gerçi başka sorunlarım da oldu da biberonda akış hızı fazla olduğu için meme reddi oluyor Emdikçe süt geliyor
Aliss06 pmkcn canım ver içsin aç kalmasın 🥰 aç kaldıkça zayıflar ve kilo kaybeder bu da yeni doğan bebekte isterse 2 aylık olsun istenilen birsey değil O doyunca fazla gelince ya almaz yada kusar 2-3 saatte bir beslersen iyi olur ☺️
pmkcn umrumdadegil Allah Allah öyle şeyler de oluyor demek benim ilk bebek hiçbir bilgim yok açıkçası
Pamuk umrumdadegil Of sizde oldu mu Red? Aydan beri çocuk sevmiyorum mama içmeyi uzun saatler içmediği oluyor.
umrumdadegil Pamuk keşke 4. Ayda başlasaydı🤦🏻♀️ 3. Ayda başladı benimki meme reddi çok yaptı sonra zaten emmedi de süt gitti olan. 1 2 haftadır düzelmişti yine başladı. Zorla içirmeye çalışıyorum ama yok
umrumdadegil Pamuk hergün farklı valla hiç net şu kadar içiyor diyemiyorum bazen 120 yapıyorum 90 içiyor bazen 150 yapıyorum 120 içiyor bazen 30 bile içtiği oluyo