Huzurlubiranne Meraba arkadaslar 12 haftada erkek demislerdi 16. Haftada farklı bı doktora ilk defa gittim kıza benzettim dedi çok şaşırdık böyle bı durum yaşayan varmı acaba hangisi o kadar da alışveriş yapmıştık
Zehraadnn Huzurlubiranne bizde böyle bir durum yaşadık önce erkek dedi sonra kız dedi cinsiyetimiz kız
myavocado Huzurlubiranne olabilir tabii yanilmalar, 12 hafta baya erken bir hafta çok şaşırılacak bir durum değil. 8 ay erkek sanilip kız doğan bebişler var.
Musel Huzurlubiranne 12. Haftada erkek dedi 16. Haftada kesin %100 kız dedi eminmisiniz hocam bence 1 hafta daha bekleyelim alışveriş yapıcam ona göre dedim ve erkek dediğinde zaten isim bulup ayakkabı bile yaptırmıştım ismiyle 😂 tamam için rahat etsin ama kesin kız yani dedi 1 hafta sonra gittik pipisini açmış gösteriyodu bize sonrada daha değişmedi cinsiyetimiz😂
26Mansura @“1159098263”#n 1159098263 salam canim yakinimin ultrason kagizi, tahmin yapa bilirmisiniz? @neslihanbogan27
lili19 @Huzurlubiranne foruma girdinde 3 cizgi var oraya tıkla resim yukle yazıyo ordan ekleyebilirsin canım