sl_bcx Kızlar yarın hamile çekimim var makyaj yapacağım fakattt dudağım kuruyup biraz tırnak ucu kadar soyuldu hafif bir yanma oldu ama tabi kanama vs olmadı sadece yandı yarın da ruj sürmek istiyorum şimdi soyuldugu için ruj sürünce deri altına ruj geçer mi geçse zararı olur mu hiç çatlak dudağınıza veya soyulmus dudağınıza ruj sürdünüz mü yara değil ama hafif çok küçük soyulma var üst dudağın bir tık içine doğru 🙂↔️
myavocado sl_bcx içeriği temiz bir ruj kullanın hamilelikte, dudağınızda yara olsun olmasın farkeden bir durum yok
4949zilanerturk sl_bcx cnm benim ya annelik duygusu herşeyi düşündürüyor insana 😊haklısın ama bişey olmaz merak etme ❤️
sl_bcx Cimenn1223 ay çok sevindim bayadir içimde korku vardı sürsem mi sürmesem mi bebeğe geçer mi etkiler mi diye dilimi sürtünce yanıyor biraz ama bisey olmaz diyorsan olmaz canım çok sagol ❤️
Asi_07 Kurumaya bağlı soyuluyor benim de sürüyorum ben sıkıntı yaşamadım uçuk felan olmadığı sürece birşey olmaz o da enfeksiyon olmasın diye yani bebeğe zararı olmaz
sl_bcx Berraaak insanları asagilamak yerine cevap verebilirsin vermek istemiyorsan da saçma sapan yorum yapma bence insan korkuyor ister istemez bebeğine geçer diye deri altına geçer diye korkuyor soyulan bir cilt var sonuçta sizin kalbiniz kötü ne yazık ki çok yazık
sl_bcx myavocado belki bilirsiniz Homm bitkiselden kullanıyorum bitkisel diyolar ama tabi hiç bir şey %100 temiz değildir
myavocado sl_bcx zaten hiç birşeyin yüzde yüz temizliginden emin olamiyoruz malesef, ama bitkisel bir ürün ise yara uçuk olsada sıkıntı olacağını düşünmüyorum ben, sadece bazı markalar, tamemen kimyasal içerikli olanlar sıkıntı.
Berraaak sl_bcx hanımefendi bu sorduğunuz soru aklınıza ve mantığınız yatıyor mu? Bebek rahimde, kese içinde ve sizin dudağınıza sürdüğünüz rujun ona geçme ihtimali nasıl olsun bi oturup düşünebilir misiniz. Çok yazık olan sizin cahilliğiniz kusura bakmayın
Zseda sl_bcx vallahi siz bu üslupla bu cevaplarla devam ettikçe ben daha fazla hayretler içerisine giriyorum zaten 😂 madem cevabını biliyorsun soruyu neden soruyorsun,madem soruyu soruyorsun bizim bunu sacma bulmamiza neden karışıyorsun 😃
sl_bcx Berraaak ben değil de senin çocuk olduğun kesin 😂 olgunca cevap vermek yerine dalgaya alan sensin Allah ıslah etsin
sl_bcx 4949zilanerturk yeni anne olacağım ve korkuyorum çok normal değil mi anlayamıyorum insanları örnek kremi bile doğal kullanın diyolar doktorum bana yvrocher markasından başka kullan demedi neden acaba belki kullansam bebeğe zararı olabilirdi bazı şeyler deri altından bebeğe geçmiyor mu ? Ben mi yanlış biliyorum insanların bilmediği şeyleri insanlara düzgün bir dil ile söyleyebilirler ama ne yazikki bunu beceremiyorlar kendileri herseyi bilir çünkü dört dörtlük insanlar yarın bir gün bu gibiler çocuklarıyla bile ilerde çocukları soru sorunca çocuğuna da ne kadar cahilsin sen öğretmenin hiç mi bisey öğretmiyor sana derler asil kendilerini cahilce buluyorum ben anne yüreğine dayanarak sorumu her halükarda çekinmeden utanmadan sorarım evladıma ufacık olsa zarar gelse benim canım yanar kimsenin de ne dediği umrumda değil canım sende laf anlatamazsın bunlara sana teşekkür ederim güzel cevabın için 💗
Berraaak sl_bcx dalga geçmedim ki sizinle dalga bile geçilmez ayrıca😂 bana verdiğiniz cevaplardan bile durumunuz vahim allah sizi ıslah etsin asıl hayatta başarılar diliyorum 😉