Baby_Aslan Yaklasik 4-5 haftadir bebek bir yeri tekmeliyor hemen o yer cok agriyor karnimin ust kismi oturunca 30 dq falan agri veriyor. Geceler uykuda uyuyamiyorum. Sizdede boylemi ?
Tugba1tugba Baby_Aslan 30+2 benimde aynı aşırı hareketli ve acıtıyor gerdiriyor karnımı çok biraz daha kilo aldıkça hareketleri azalır sanırım
Mikrofon0 Baby_Aslan bende 33+4 düz ve baş geliş pozisyonun da kaburgalarıma tekme atmakdan hiç yorulmuyor 😅 yatıp kalkmak da zorlanıyorum bir yandan da başı ile aşağı baskı yapıyor güzel şeyler bunlar diyip geçiyorum,😅
sb17 Baby_Aslan benimki sakin galiba, hiç öyle yorucu tekmeleri olmadı şimdiye kadar, sadece toplanmaları çok can yakıyor bazen
Baby_Aslan Tugba1tugba nefes almamda yavasladi o yuzden uyuyamiyorum bebekde cok haraketli her tekme atdiginda bi qarip oluyorum uyku vermiyor. gitdikce agirlasiyorum sanki . Hamilelikden once 50 kg idim simdi 60 kg
9898- Bende bugün 30+0 oluyorum kızlar tekme atıyo ama vajinamdan çıkıcak gibi sadece oraya atıyo o attıkça akıntı geldi gibi hissettim hatta neden böyle oldu anlamadım normal mi sizce