Mrveslem Temizlik mendili sleyp içime çeke çeke kokulu yorum paketi açıp içinden alıp oturup kuruyana kadar çekiyorum içine 33 haftalık hamileyim acaba zararı olurmu egerki olmaz ise akşama kadar paketin içinden burnumu çıkarmam
Minikmercimek_ Mrveslem yaa görünce şok oldum sanki bu başlığı ben açmışım gibi bende 32. Haftadayım AYNIYIM😁😁 bu kadar denk gelmiş olamazzz içinden alıp burnuma koyup yatıyorum fln eşim şaşırıyo😄
Masal77_ Mrveslem bu ne biçim soru tabiki de olur sonuçta kimyasal bişe ve sen kokluyorum zararı olmasa akşama kadar koklarm diyorsun Allah aşkına saçmalamayın ya
myavocado Mrveslem şaka mı yapıyorsunuz, kimyasal deterjan katkılı nir ürün elbette çok çok zararlı, temizlik yaparken bile tüm camları açıp maske eldiven ile deterjan.kullaniyoruz hamilelikte, hemen bırakın bu alışkanlığı
Gg5348 Mrveslem nolur şu içinde çamaşır suyu olanlarından bahsediyorum demeyin ben koklamamak için eşimden rica ediyorum bir yer silineceğinde çok fazla kimyasal içeriyor lütfen bırakmaya çalışın
Mrveslem Minikmercimek_ evde oje vardı attım ama şu temizlik mendili beni deli ediyor en Ufak yeri silmek için açıp silip koklayıp atıyorum 🥴🥴ama nasıl güzel geliyor acaba zararı olur mu ki
Minikmercimek_ Mrveslem valla arada bende düşünüyorum ama dayanamıyorum temizlik malz. Kokuları da çok iyi geliyor çamaşır mk. Çıkardıktan sonra koklayıp duruyorum falan 😄😄 bazen diyorum insan ne güzel şeylere aşerir ben temizlik malz. 😃😃😃
Minikmercimek_ Gg5348 valla canım her işi yapmak için eşimi bekleyemem eminim ki bi çok kadın da kendi işini kendi goruyodur gebelik hastalık değil ya esimi bi yeri silmek için beklersemm ohoo vay evin haline 😁😁
Beybitooo Mrveslem şaka mııı bende öyle resmen temizlik malzemesi aşeriyorum bağımlı olmamak için yanından geçmemeye çalışıyorum o ıslak havlunun ve temizlik malzemelerinin yoksa kokladıkça koklayasım yiyesim geliyor 🫠
nurlique Benimde canım yeni süpürülmüş halı kokusu bi de yeni böyle kumaş koklamak istiyor sıfır kumaş kokusu 😂😂😂 kafayı yicem galiba
Minikmercimek_ nurlique insanın elinde olmuyor iştee bendr aynıyım ama posttaki bazı yorumları okudum da herkes yargılamıs sanki zevkine yapıyormusuz gibiiii
Minikmercimek_ Arkadaşlar gebelikte kadınlar çamur toprak ve bi çok akla gelinmicek şeyler aserebiliyor istemsiz oluyor yaniii kii gebe olanlar anlar diye düşünmüştüm kimse zarar vermek istemez evladına sanki zevk için yapılıyomus gibi yargılamıssınız. Yaşamamış olmanız yasamıycak olmanız anlamına gelmez bu arada🤝🙋♀️
nurlique Minikmercimek_ kimse istemez tabiki evladına zararı olan bi şeyi yapmak ama işte elde değil :(
Minikmercimek_ nurlique sanki alıp yiyip içiyoruz tövbe yarabbim yaa😄😁 nyse gece gece moral bozmak yok 🙋♀️😁🐣
Gg5348 Minikmercimek_ ya öyle tabiki ama ben kendim normal temizlik de maske kullanıyorum normalde de temizlik ürünlerini solumak çok tehlikeli hele içimizde bir can varken daha dikkat etmek gerekiyor ama tabi siz bilirsiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻
Busraalyaa Mrveslem ayyy inanmıyorum gerçekten psikolojim mi bozuldu falan diyodum aşırı tuhafıma gidiyordu deli gibi sleepy kokluyorum bendee 😂😂😂gidip gelip kokluyorum yaa
Mikrofon0 Mrveslem ay bende geçen pörçöz mavi olan banyo için lavaboya sıktım o kadar güzel koktu ki 😅 eşime koklattım saçmalama ağır kokuyor diyo ama yiyesim geliyor bugün de bingo nun lavantalı Temizlik mendilini koklarken buldum kendimi inşallah bir şey olmaz 33+4 düz 😅😅
Minikmercimek_ Gg5348 evet kimyasal zararlı ama imsanın elinde olmuyor ne yazıkki🙏 amin canım sende sağlıcakla alırsın inşallah bebeğini 🐣