Kdkdkdmd Merhaba kızlar bnde fırsat buldum doğum hıkayemı yazmak için inş hepınız saglıcakla yavrularınızı kucagınıza alırsınız.Çatı muayenesı ıcın doktora gıttım ve catımın cok dar oldugunu 2 parmagının bıle sıgmadıgını soyleyen doktorum sezeryan ıcın gun verdı verılen gun geldıgınde hastaneye yatısım yapıldı ve beklemeye basladık sıra bna geldı buyuk heyecanla grdım amelıyata once ıgnem yapıldı sınek ısırıgı gbı bıseydı 3 tane yapıldı sonra bacaklarımdan scaklık geldı yatrdılar ama ayaklarımı oyntabılıyodum korktum ve ayak parmaklrmı sıkmak gbı bı hıs geldı ayaklarm kütük gbı oldu kaldramadm amelıyat basladı muzık actılar sonra hıssettım dokunusları ama hıc rahatsz edıcı degıldı karnıma bastrdıklrnda bebegı cıkardıklrnı anldm ve bır cıglık sesı duydum aglamaya basladım bebegımı gordugumde o hıssı anlatamam sıze hemn elını yuzunu sıldıler ten ten temas yaptılar fotograflarımız cekıldı sonra bebegımı gotrduler bı on dakıka sonra zaten ıslemler bttı odaya gotrduler emzırdım sutum geldı sukur bnde mıde bulantısı bas agrısı gbı bısey olmadı kahve falan ıcmedm hıc ama dıkıs yerlerım cok agrıdı uyusukluk gecınce aksam yurudum gazımı yaptm tuvalete cıktm yurudukce braz acıldm dıkıslermn acısı dısında sıkıntı yasamıyorm bırde gogus yaram olustu fıkır ve onerılerınızı alırm ıns hepınız saglıcakla kucagınıza alırsınız ♥️♥️
Gizmuh Kdkdkdmd insallah canim sağlıkla sıhhat ile buyut bebisini epidural ile spinal farklı diye biliyorum sen mi tercih ettin spinal ile Doğumu ☺️
Happyboyy Kdkdkdmd Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın. Göğüs yarası için soğan suyunu öneriyorlar canım bende yarın yapıyorum doğum kısmetse annem çantasına attı şimdiden bi dene istersen
Kdkdkdmd Gizmuh amin canım inş doktorum onerdı canım genelde spınal yapıyorum dedı bnde doktoruma guvenerek yaptrdım
Beyazzz Hayırlı olsun sağlıkla büyüt bebeğini karbonatlı su deneyebilirsiniz kuru soğan deneyebilirsiniz