Annecik02 busraburakefe bana da 27 haftalık iken 1500 kilo dedi çok kilo almış dedi ve şeker yükleme testi yaptırdı doktorum Şükür gebelik şekeri değilmiş. Benim bebiş içerde benden habersiz ne yiyor ki diyordum bende🤣
busraburakefe Annecik02 maşallah çok şükür gebelik şekeri olmamasına sevindim 🧿 inşallah bizim de normaldir
Annecik02 busraburakefe normaldir bence hem ultrasona da çok güvenmemek lazım sonuçta kesin bilgi vermiyor 200 300 gram illaki oynuyor
busraburakefe Annecik02 öyle artık önlem olarak şeker yemeyeceğim bakalım diğer kontrolde nasıl olacak sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🏻
LinamAsyam busraburakefe şeker yüklemesi yaptırmadınız mı tek şeker yememekle olmuyor çünkü içinde un bulgur pilav olan yiyeceklerde yasak acil ölçüm aracı alıp tokluk şekerinizi ölçmelisiniz
busraburakefe LinamAsyam yaptırdım ama gebelik şekeri çıkmadı sadece bir değer yüksek çıktı karışık olunca anlamadım ben de
Mervealya1992 busraburakefe onden gitmesi kotu bısey degılkı benmde heo öndendi 38de 3500 doğmuştu ama tabı seker varsa sıkıntı
busraburakefe Mervealya1992 şeker var mı yok mu anlamadım doktor gebelik şekeri yok bir değer sadece biraz yüksek dedi o da yine dikkat etmek gerekiyor sanırım
Skck busraburakefe dahiliye de tahlil yaptım b12 düşük d vitamini düşük bu da halsizlik yapıyordu mecbur takviye verdi bende kullanıyorum
busraburakefe Betul-97 iyi maşallah bizim de arada üç hafta 200 gram var benim de pek kilolu sayılmaz o zaman inşallah
Betul-97 busraburakefe İnşallah mesela 34+6 iken gittiğimde 2750 gramdı 36 haftalıkken gittim 2800 dedi. 1 haftada 50 gram almış mesela