Feliz Rumeysamete evet ben) çin rus hepsini meraktan yapmıştım hepsinde kız çıkmıştı ama bebeğim erkek
Alparslanmom__ Rumeysamete benm doğru çıktı hurafemu bilmem ama erkek dedi oğluşum oluyor Allah’ım nasıp ederse🙏
Rumeysamete siriusbiri ay benimde takvim erkek şuan kız diyor doktorlar kafam karıştı inşallah şaşmaz 😂 son haftamdayim artık doguracam nerdeyse kafamı karıştırdılar
Rumeysamete Feliz ay biraz da olsa içim rahatladı 😂 çin takvimi erkek diyor bizim kizom olacak inşallah son haftalardayim artık herseyimiz hazır 🤭
Feliz Rumeysamete rahat ol ya inanma, ultrasonda neyse o😂 takma asla)) sağlıkla gelsin bebeğin) ben de meraktan yapmıştım ama bebeğim cinsiyeti öyle belirgin gösterdikii😂😂😂
Rumeysamete Feliz ya kafamı karıştırdilar çok takmiyordum aslında doğru çıkıyormuş sürpriz yapacakmış falan 39 hafta olmuşum artık değişmesin ya 😂
Feliz Rumeysamete değişmez değişmez inan hepsi yalan dolan😂 tesadüfen rastgele oluyor aslında doğru çıktığı falan yok doğru olsa hepsinde olur dimi boş veer😂 bana aylara göre hesaplamada da kız denmişti 😂