Kelebegimmm Ksmkubra doktorun ilk sorusu hersey yiyormusun oldu.bende o anki heyecanla evet dedim.ama sonradan dusundum hayir hersey yemiyorum.birde fazla kilo alirim korkusuylada psikolojik olarak baya az besleniyordum
Ksmkubra Kelebegimmm benimde bpd 10 gün geride 36.haftadan sonra oldu bende protein ağırlıklı beslensem etkisi olur mu acaba bana doktor hiç öyle bir şey demedi
daimagulumse- ben çok sakız seven biriydim. sade ve sadece sakızdan tiksiniyorum. hamileliğimin sonlarına geldim hala öyle görnce bile midem bulanıyor. özellikle damla sakızlılar
Seray11ay Fatma27fatma bende aynısından tiksindim ama şuan canım çekiyor yiyorum bazı gebelerde kalıcı tiksinme oluyor ama.
SbLBrk Kesinlikle cig et kokusundan nefret ediyorum balik tavuk kofte ama pistikten sonra yiyebiliyorum allahtan ama benim pisirmemem lazim😅 buz dolabi kokusundan da ilk aylarda inanilmaz midem kalkiyordu
Aygulalakbar_24 Inanilması zor ama sudan sicakta ağzim kuruyor, yaniyorum amma su icemiyorum,içmek de ne duş almakdanda tiksindim.
tugcemom_ @Fatma27fatma Çamaşır deterjanı ve yumuşatıcısından çok tiksinmiştim ilk aylar çamaşır atamadığım gibi ıslak çıkmış o kokuyu bile alsam midem kalkıyordu 🤦♀️ birde parfümler ama şu an geçti son ayımdayım
Gebesasli Fatma27fatma Fatma27fatma kesinlikle çay. Adı bile geçince çok kötü oluyorum. Sigara kullanıyordum sigaradan tiksindim nefret ettim biri içip yanıma gelinse kusmak istiyorum. Kıyma ve tavuk ve soğan (çiğ) .
gizbirhil Fatma27fatma soğan kavuramıyordum tiksindim . Kebap da öyle. En sevdiğim alabalık da tiksinti listesine eklendi
Cnserdm Fatma27fatma Tavuk hala devam ediyor 🤮 Bir de Türk kahvesi 🤮 Bende merak ediyorum ne zaman geçecek…
ferda4834 Fatma27fatma tavuk yumurta kiyma patates kizartmasi salca domates patates kizartmasi gecti domates falan ama digerleri devam ediyorr😸