Huray Fatma27fatma evden tiksindim taşındık. Kocamın parfümlerini attım yemek konusunda zaten o dönem serum aşığıydım damar yolu açılırken mutlu oluyodum çünkü yemek midemde durmuyordu 😂
ezooezz Fatma27fatma günde 2 bardak içtiğim kahveden tiksinmem biraz üzdü açıkçası halâ içmekte zorlanıyorum sigaradan da tiksindim 23+6 olduk.
Gunduzanne MiracAlpinveUmutunAnnesi ayyy al benden de okadar eşimde günde 2 pakete yakın sigara içen biridir beni mahvediyo. Bide bulaşık makinası kokusu ve buzdolabu içi kokusu okadar zorluyo ki beniiiiii
MiracAlpinveUmutunAnnesi Gunduzanne İşin tuhaf kısmı bende sigara içiyordum hamile olduğumu öğrenmeden önce ona rağmen deli gibi tiksiniyorum. Yemek yemeği geçtim yemek yapmak bile beni tiksindiriyo
Yagmurbebek Yasminnnnn iki bebegnizn cinsiyeti ayni mi. Benim ilk cocgm erkek. Her seyi yerdm tiksnme olmzdi. Yine hamileym ama bu hamilelk daha gergn daha bulantili. Kiz bebism mi olck diye dusunym
Yasminnnnn Yagmurbebek İlk bebeğimde kızdı ama malesef onu kaybettim gebelik zehirlenmesi geçirdim ikinci hamileliğimde kız şuan 31+5 haftalık
2pembikeller1 Fatma27fatma ilk kızımda çikolatadan nefret etmiştim görmeye çikolata ismini duymaya kokusunu almaya tahammülüm yoktu(çikolatayı da aşırı severdim günde 4-5 adet tüketirdim) şimdi yine hamileyim şimdilik bi tiksinme yok bakalım
Fatma27fatma Yasminnnnn başını sağolsun Rabbim yavrunuzu sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Kubraalp67 Her şeyden tiksindim ilk aylarda hatta garip gelecek ama bebeğime aldığım bebek arabasından tiksiniyordum görmek istemiyordum. Bir tane boş odam vardı asla odaya giremiyordum tiksiniyordum odadan bile garip garip şeylerden tiksinmisliğim var😅 Cok şükür şuan rahatım eskisi gibi değilim geçiyor.
Busraa1905 Fatma27fatma çok abartılacak kadar tiksinmem olmadı ama. Karnıbahardan tiksindim hala da debam ediyor sevmiyorum soğudum ondan gibi. İlk 3 ay plastik saklama kaplarında kalan yemek artıkları midemi bulandırıyordu kusuyodum. Çalıştığım için işe yemek götütüyodum . İştekilerden rica ediyodum tabapa boşaltıp kabı yıkıyolardı.
Fatma_ecem4 Fatma27fatma yaprak sarmasina bayılırım üç hamileligimdede tiksindim senelerce yiyemedim 🙈
Momdamom Fatma27fatma ikinciye gebeym ilkinde hiç olmamıştı ama bunda oğluma yaptığım her öğünden tiksiniyorum sabah sürekli omlet pankek yer iğrendm doyduktan sonra yediğim herşeyden tiksiniyorum
Lina_alya_aras Fatma27fatma türk kahvesinden tiksindim baya görmek asla istemiyorum ve kokusundan nefret ettim ama önceden çok seviyordum 🥹
Turunculu Pirinç , tavuk, çay, ceviz bide kendi yaptığım köfteden 😂 14 hafta olcaz çay ve ceviz tiksintim devam ediyor diğerleri geçti bulantım da yeni yeni bitiyor ilaçsız duramıyorum 😂
SrpYlmz Fatma27fatma ilk üç ay bütün güzel cirkin her kokudan tiksindim bide kıyma ve tavuktan üç ay sonunda kokular düzeldi tavukta düzeldi sadece kıyma kaldı 32+1 im hala kıyma yiyemiyorum 🫠