gozdeyildirim Dbdmr 2 gece kalınıyor diye biliyorum 2019 yılında doğum yaptım ben de 2 gece kaldım çok iyi oluyor 2 gece kalmak hemşireler çok yardımcı oluyor 😅
SrpYlmz Dbdmr hastaneye göre değişiyor bence benim hastanede iki gece ablam yeni doğum yaptı o bir gece kaldı
Cihangir09 Dbdmr devlette 2 gece kalınıyor 3. Gün taburcu özelde genelde duruma bağlı olarak gaz çıkışı olmuşsa sadece 1 gece ☺️
Yamis7 Dbdmr medicalpark 2 gece kaldım, hatta 3 gün de kalabilirsiniz dediler keyfi olarak. Hani bebeklere hemşireler bakıyor, 3.gün kontrolü var zaten. İmkan varsa duşu da orada alın, pansuman yaptırıp eve geçin 🥲😅
Hlimee Yamis7 ama oda ücreti oluyor değil mi Çamlıcamedipol a gidiyorum bende yarın doğum olacak inşallah Beni akşama salsalar evime rahat rahat yatar ederim
Yamis7 Hlimee ekstra gün ücrete dahil değildi canım hatta 2 gün kalmak da dahil değil, ay sağlıkla kavuşuun❤❤🧿🧿🧿
heyben Dbdmr yasal olarak 2 gece kalınması gerekiyor ama özeller genelde 1 gecede çıkarıyor odayı döndürmek için 🥹 naçizane tavsiyem 2 gün kalmanız çok daha iyi olacaktır..
Ecem95 Dbdmr 1 gece kalınıyor ekstra bir durum olmazsa. Ben 3 gece kalmıştım hem sezaryen hem miyom ameliyatı birlikte olduğu için doktorum 3 gece buradasın 4. Gün sabah taburcu olursun demişti.
Dbdmr Damlakhrmn çokkk gecmis olsun ❤️ Nasıl geçti bende pazartesi yapacagım sezeryan çok kaygılıyım korkuyorum 🥹🥹🥹