Kızlar 9 Ağustos 2023 de suni sancıyı hissetmemem ve bebeğimin başının kanala girmemesi sonucu zorunlu sezaryen oldum. Dikiş yerimin orta kısmının 3,4 ay kapanmaması ve o bölgeden sürekli yağ akması dışında bir sorunum olmadı. Bu arada doğumu kilolu olarak yapmıştım. Orta kısım kapandıktan kısa bir süre sonra sezaryen yerimin sol tarafında bir şişlik olduğunu fark ettim. Şişlikten kastım elimle dokunuyorum ve sert yani sağda bunu hissetmiyorum. Öksürünce falan basınçtan elime geliyor. Alt göbeğim var ve sezaryen yerimin üstünü kapatıyor. Şişlik alt karnımda. Doktoruma gittiğim de kedi yeri fıtığı olabilir mi dedim muayene etti ve sanmıyorum bence sağ tarafta ki yağ akmış solda ki akamadan ameliyat yerin kapanmış dedi. İçin rahat etsin istersen bilgisayarlı tomografiye gir buna genel cerrahi bakıyor ama net bir görüntü alman ve sağlığın için mutlaka zayıflamalısın dedi. Diyetisyene başladım 6,50 kilo verdim. Ama içim içimi yiyor. Sezaryen yerinde böyle şişlik sertlik olan var mı? Geçtiyse ne kadar sürede geçti,neler yaptınız nasıl bir yol izlediniz? Doğum yapalı bir sene oldu sabırla bekliyorum 🥲