Sumay Kızlar sizdede oluyormu evde çok bunalıyorum sanki nefes alamiyormusum gibi hissediyoeum 35+4teyim
Nurr00707 Sumay bende 32 haftalığım. Şiddetli çarpıntı ve nefes darlığı nedeniyle acile gittim. Kan tahlili yapıldı. Pıhtılaşma çıktı. Siz de kan tahlillerinizi yaptırın isterseniz. Tabi bu haftalarda nefes darlığı normal , tedbir almaktta fayda var 🤍
Hulo2105 Sumay ben fark ettim özellikle kahvaltı ettikten sonra oluyor. Aniden nefesim kesiliyor ve koşmjş gibi nabzım atıyor. Ölçüyorum normalde nabzım 95 falan o zaman 120-130 çıkıyor. Yatmadan da geçmiyor. Gün içinde de bazen oluyo oturuyorum halbuki durduk yere noluyor anlamadım. Nefes darlığım ara ara oluyordu ama nabız atması bu aralar çok oldu. Can var işimizde kan pompalanıyor belki ama kötü oluyorum☹️
Niloyaaaaa Sumay Panik atak olabilir çünkü aynı sorunu bende yaşıyorum burnum tıkansın ya da nefes darlığı yaşayayım hemen boğuluyormuş gibi hissedip panikliyorum ve bu durumu nasıl aşacağımı bilmiyorum 🤧🥴
Sumay Sanki denizde boğuluyormuşum gibi bir korku sarıyor içimi çok sıkıldım bu durumdan psikolojik herhalde bilmiyorum
Sumay Nurr00707 bide benimki psikolojik her zaman olmuyor fobi gibi oldu biraz ne zaman burnum tikansa veya çok sicak olsa sanki nefes alamiycakmisim gibi oluyor
mom_k Hulo2105 aynı şey oluyor bende de. Sabah kahvaltılarımı yulafla yapıyorum biraz daha azalttı bu şikayetimi ama yine de devam ediyor gün içinde oluyor bazen zamansız. Az önce yine başladı soğuk suyla ıslattım her yerimi sakinleştim şimdi
Sumay Hulo2105 evet nabız çıkınca bayilcak gibi oluyorum bide havaalr sıcak korku olarak kaldi sanki denizdeyimde boguluyormuşum gibi kurtulamiyormusum givi
Bsrrgl Hulo2105 bı kardiyoloji ye gitseniz çok iyi olur. Sadece kan pompalaniyor demek olmaz bende aynı şekilde çarpıntı nefes darlığı şikayeti ile gittim gebelikte ve kalp sıkıntıları çıktı malesef belki sizin değildir ama yinede emin olun doğum öncesi
Sumay mom_k evet ya oda çok sinir bozucu tedavisi yok gebe olunca herseye normal diyorlar daha çok bunalıma giriyorum sorun bendemi kafayımı yedim diye
Hulo2105 Sumay sürekli olmuyor Allahtan ama kahvaltıdan sonra neden oluyor anlamadım. Ölçtüm hemen nabzım 140 çıktı ama tansiyonum iyi. Acaba çok yiyince mi oluyor onu gözlemliycem
Aslicann Arkadaşlar kaç gündür soruyorum kimse cevap yazmadı günlerdir mide ağrısı yaşıyorum nefes aldıkça batıyo falan sizde de oluyor mu 31 hafta olcak