esss_92 ilk bebeğimi 48 gün bekledim, 4 yaşında hala atlatamadım galiba hiç de unutmicam hissettiklerimi.. benim kızım 960 gram doğmuştu solunum sıkıntısı yoktu, ama bağırsakları gelişmediği için 20 gün sadece damar yolu ile beslendi, sonra her öğün 1 ml ile süt vermeye başladılar, sindirdikçe miktarı artırdılar tabi hortum ile besleniyodu, 35 gün dolduktan sonra (düzeltilmiş 34.haftlarını yakalamıştı ) ara ara biberon ile emme refleksini takip ettiler, 45 günlükken biberon ile beslenecek duruma geldi, çıkmasına 2 gün kala 46. Gün emzirme denemesi yaptık, ilk kez o zaman kucağıma aldım dokundum, 48. Gün 1750 gramken aldım. Pandemi sebebiyle sadece resim video alabiliyorduk, 23. Günü hiç unutmam videoda ilk kez sesini duymuştuk,çıkana kadar da bidaha duymadık hep uyurken çekiyolardı. O ağlamasını kaç yüz kez izledim bilmiyorum.. yaşadıklarımı tarif edemem ama senin yaşadığını şuan çok iyi anlıyorum. Rabbim tez zamanda sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Oğlum da 7 gün kaldı küvezde kaldı aynı özlem aynı duygular içinde bekledik, çok şükür her halimize🤲🏼