mervegulerktas 06Canan 06Canan 06Canan app’de 5 dk da bir çıkan reklam gibi sinir bozucu olmaya çalışıyorsunuz galiba :) postların altında sitemkâr söylemler takıntı olmuş bir de siz de.. ben ise sadece gülümsüyorum size sağlıklı, hayırlı doğumlar diliyorum selametle 🌸
mervegulerktas Gg5348 amin teşekkür ederim size de hayırlı olsun güzel, sağlıklı günlerde kullanın inşallah 💛
unknownuser mervegulerktas OYSHO modelini gereksiz pahalı diye almıyordum ama başka model de beğenememiştim. Muadili olduğunu bilmiyordum. Bu hem yarı fiyatına hem aynısı. Post baya işime yaradı. Teşekkürler
mervegulerktas Cansu1003 gönderiyi paylaşırken de link vermiştim fakat uygulama siliyor sanırım burdan da yazdığımda silindi. T….. uygulaması myAda satıcısı jumbo bebek bakım sırt çantası diye geçiyor
Meliss_t mervegulerktas gerçekten çok iyi bir muadil model olmuş beğendim güle güle kullanın şuan yeni bir bebek bakım çantam var fakat kaydettim ürünü favlara başına bişe gelirse tercih edebilirim diye ☺️
bonik mervegulerktas Bunu çok beğeniyorum ben ama pahalı geldi hâlâ kararsızım muadil derken farklı marka mi nerden aldınız acaba?
mervegulerktas bonik OYSHO inditex grubu biliyorsunuz yerli üretici üretmiş benzerini myAda satıcısı T… uygulamasında hatta bu ürün paraşüt kumaş su geçirmiyor orijinali şu geçiriyormuş. Boyut olarak da bu çanta bir tik daha büyük ve geniş daha kullanışlı olabilir