Bebehlimmm Günaydın tatlış anneler 5haftalık hamileyim ilk gebeliğim doktora gittim cok ilgili değildi istediğim soruları soramadım arada kasıklarıma ağrı vuruyor korkuyorum bide grip oldum öksürüyorum birşey olur mu bebeğime😢
AyEr Bebehlimmm erken haftalarda grıp bıraz sıkıntılı canım dıkkat et lekelenme olursa gıdersın doktora
Cismmpoyraz48 Bebehlimmm Kendini sıcak tut yataktan çıkma gerekirse birşey olmaz ilk haftalarda kasik ağrıları oluyor ztn
Esra7261 Bebehlimmm bu haftalarda adet sancısı gibi ağrılarının olması normal canım. Hastalığın içinde doğal şeyler tüketmelisin. Bol su c vitamini nane limon bal tüketmelisin.
Popmum Hamilelik başladığında vücut enfeksiyonlara daha açık hale geliyor. Gripseniz ilaç almayın bol bol c vitamini tüketin sebze yiyin ve dinlenin. Daha kalp atışı duyulmadıysa doktor pek bilgilendirmiyor kalp atışı duyulunca uzun uzadıya sizi bilgilendirir. Ağrınız normaldir kasık ağrısı rahmin bebeğe hazırlığıdır adet sancısı gibi olur vücudunuz değişiyor bu yüzden endişe etmeyin ☺️