Nil_yusflu Bat 2 temmuzdu bugün erken gebelik testi yaptım silik çıktı bende hastaneye gelip kan verdim ama negatif dedi doktor böyle olup yükselen oldu mu ilk defa reglim gecikti
Hayalianne Nil_yusflu benimde bat 1 Temmuz du hevesle bugün test yaptım ama negatif malesef ama adet olmadıkça bize biraz da olsa ümit var gecikme biraz fazla olunca belki pozitif olabilir diye bekliyorum
Nil_yusflu MrvBK doktor negatif diyince ben üzülüp odadan çıktım hiç sormadım kaç diye ama sonra bende merak ettim acaba kaçtı diye şimdi bekliyorum e devlete düşünce değer buraya yazarım
kalorisizpatates Manollyaaa 6 çıktıysa pozitif canım sen 2 günde bir kan ver yükselişi takip et acildeki doktorktorlara bakma benim ilk gebeliğimde 86 beta ile öğrendim ona bile emin olamayız demişlerdi😅
Manollyaaa kalorisizpatates ben dış gebelik geçirdim ameliyat oldum tüpümü aldılar korkuyorum o yüzden 🫂
kalorisizpatates Manollyaaa ben de kürtaj oldum kaybettim o korku hep bizimle kalacak galiba Allah yardımcımız olsun❤️🩹
Nil_yusflu Iraz evet 5 üstü var demek ama doktor bana değeri söylemedi acilde sadece negatif dedi bende üzüldüğüm için hemen çıktım çok pişman oldum sonra niye değeri sormadım diye şansa e nabıza da hala düşmedi
Iraz Manollyaaa Allah korusun güzel şeyler düşünün bolca dinlenin su tüketin dua edin stres yapmayin sizinleyse sizinle olacaktır emin olun Allah ol der ver olur