xhbgns Kızlar merhaba, Kullandığınız ve memnun kaldığınız klima marka/modelini paylaşabilir misiniz? Malum hava şartları artık zorluyor bebek için çekilmez hal almaya başladı.
Pamuk xhbgns 2 yıldır vestel flora doğa inverter WiFi kullanıyoruz aşırı memnunuz.22nin altında calistirirsak donuyoruz.
Havvadmrsnl xhbgns kesinlikle Beko ekolojikinverter 3 yıldır kullanıyoruz hiçbir sorun yaşamadık o kadar az yakıyo ki çok memnunuz🤗
GuzelMelegimm xhbgns vestel aldık çok memnunuz. İnverter diye geçiyor sanırım. Telefondan falan ayarlanabiliyor. Eşim çok araştırdı. Elektrikte çok yakmıyor fiyatı da uygun 21 e almıştık 12000 lik
Neferut xhbgns Arçelik Digital inverter kullanıyorum çok memnunum gerçekten 5-6 dakikada buz gibi yapıyor odayı
xhbgns GuzelMelegimm Pamuk ile aynı ürünü önerdiniz sanırım iki güzel yorum buradan geldi sitelerdeki yorumlarına da bir bakayım teşekkür ederim
xhbgns Neferut 1200lük mü kullanıyorsunuz benim ev şu an 31 derece 24e sabitlemeyi düşünüyorum yorumlarını incelerken beğenmiştim ama açıkçası bilememiştim bu ürünü tekrar göz atayım teşekkür ederim
_ozlmm xhbgns bosch breeze dc inverter a++ kullanıyoruz bir senedir çok memnunum çok çabuk soğutuyor açar açmaz etkisini gösteriyor
xhbgns _ozlmm Bosch aslında beyaz eşyada sevdiğim ama diğer aletlerinden illallah gelen bir marka süpürge ve küçük ev aletlerini de almıştık başta hepsi tırt çıktı yeniden aldım hepsini o yüzden açıkçası uzak duruyorum boschtan ama bakacağım yorumlarına teşekkür ederim
_almirasmom xhbgns bızde demir dökum var evlencemız zaman aldık cok faturada gelmıyor sabah aksam acık gece mecbur acıyorum nefes alamıyorum kucuk kızımda uykuda terlememesı ıcın esım uyamadan kapatır
Pamuk xhbgns Hiç denecek kadar az yakıyor bu arada,ben hiç kapatmam oğlum kapatınca durmuyor 640 gelmiş fatura.
Leylagny Bizde Mitsubishi var sabah akşam calistiriyorum kapanmıyor hiç bugün elektrik.faturasi geldi 700 lira hiç yakmıyor
xhbgns Leylagny Hangi modelini kullanıyorsunuz acaba? Aslında düşündüğümüz ilk marka ama doğru düzgün yorumlar bulamadık.
Rumeysamete Yeni aldık üç hafta oldu tcl inverter 18000 ilk daha fatura gelmedi bakalım suanlik memnunuz
xhbgns Rumeysamete Tcl çok iyi bir marka ama yurtdışının göz bebeği servis ağı kötü diye biliyorum satın alma sonrası kurulumda vs sorun yaşatıyormuş diye duydum. Siz herhangi bir sorun yaşadınız mı kurulumda vs?
Leylagny xhbgns valla 12 lik ama hangi modeli bilmiyorum iki odada ki de aynı 12 lik olmasına rağmen 24 Luk gibi buz gibi ediyor
xhbgns Pamuk Kız ben tv bile açmama rağmen 600 tl geliyor bana 🥲🥲🥲 maksimum oynatacağı 200-300 tl olsun diye düşünüyorum yine çok değil ama vestel hiç kullanmadım o yüzden çekiniyorum açıkcası inceleme videoları da genelde sponsor olduğundan güvenemiyorum online sitelerin yorumlarını inceleyeceğim artık