Alinrabia mucizemgelsin61 kalktı demıslerdı bana da doktorun tayını cıkmıs zeynep kamılde perınatolojıye bakan yok dedıler
Esra_metehan34 mucizemgelsin61 kadın doğum yeşil alan diye bir muayene açıyor ama yönlendirdiğine göre açmışlardır ben ilk hamilelikte Zeynep kamilden almıştım rahatlıkla ikinci hamilelik de Bakırköy’den aldım. Doktor normalde diyor kayıt açtım diyor ama size neden demediler bilmiyorum
mucizemgelsin61 gayesblog Bugün hastanedeydim doktor dedi al diye mhrs ye baktım ama çıkmıyor akşama doğru açılır dedi randevular ama yeşil listeden falan da bahsetti o kısmını anlamadım dahada irdelemedim bulurum sandım hemen
mucizemgelsin61 Şakamı buu buldumda ileri uzmanlık alanı olduğu için direkt alamıyorum normal poliklinik yani kadın doğum doktorunun açması gerekiyormuş bana ki randevu alabileyim e neden bugün açmadı kendisi yönlendirdi üstelik .. Kafam karıştı şimdi
3_oglan_annesi mucizemgelsin61 doktr acmistr size ama 24 saat içinde ayarlanması lazım ondan giremedinz sabah bı deneyin veya ara ara kontrol edin açılırsa randewu alirsinz
Aysii9898 Kafanız karışmasın tekrar doktor gidip perinatolojiye yan dal açtırmanız gerekiyor yoksa randevu alamazsanız aynı şeyi bende yaşadım
mucizemgelsin61 Aysii9898 Yaa işte hastane uzak bana git gel yoruyo beni biraz tabi yapacak bişey yok gidicem de tahlillerimde çıksında bari o zaman gidicem hepsi aradan çıksın. 2 iş oldu yani benmi anlamadım doktormu düşünemedi anlamadım
elifdiyorkii mucizemgelsin61 hastane randevusu al bölümüne girin genel aramaya tıklayın hepsini doldurun muayene yeri kısmında antenatal diye çıkıyor onu seçeceksiniz eğer boşluk varsa aradığınız bölüm bu
mucizemgelsin61 3_oglan_annesi Dediğiniz gibi oldu evet yaa şimdi girdim de açmışlar oya hanım ve murad bey var ikisinden birine alayım bari gideniniz varmı hangisi iyidir acaba ? teşekkür ederim bu arada
huysuz__ @mucizemgelsin61 Alinrabia Oya hanım ve Murad beye randevu var, mucize hocadan takipliyim on gündür sistemde adı yok izinde mi raporlu bilmiyorum ama Oya hocaya bugün randevu aldım ben. Kadın doğum dr un sistemi açması lazım
Aysii9898 Antenatal ile perinatoloji farklı bölümler. Siz benim dediğim gibi yapın bende 1 ay önce aynı şey ile karşılaştım
3_oglan_annesi mucizemgelsin61 bn oraya değilde cam sakura şehir hastanesi ne gidiyorum bir iki doktr vardı begendgm