gayesblog b-bg ayy ben çok merak ederdim. Bence farklı bi hastaneye daha gidin en azından cinsiyet için fikir alın. Çok ilerleyen haftalarda bebek büyüdüğü için görmek zor olabiliyormuş.
teacherandmom_ Whitecolour Cinsiyetiniz nedir acaba şimdi? Benim de aynı böyle ultrason fotosu var da elimde
Whitecolour b-bg erkek gibi ama ama haftaya söyleyeyim dedi nubundan emin olamadı çünkü yatay değildi tam dik de değildi. Sizinkiyle çok benziyor size yorum yaptı mı doktor
b-bg Whitecolour %95 erkek ama yinede kesin diyemiyorum testtistleri oluşmamış vajina dudağına dönebiliyor bazen bu çıkıntı dedi
Whitecolour b-bg evet ben baya ultrason fotoğrafı taradım bazı bebeklerinki daha belirgin bazıları böyle bizimki gibi hayırlısı olsun hiç fark etmez, sizi tekrar çağırdı mı cinsiyet için yakın zamanda
b-bg Whitecolour 2 doktora gittim aynı gün biri haftaya gel dedi biri 15 gün sonra gel dedi ama ben cumartesi günü gidicem inan dünyada ki en sabırsız insan benimdir galiba 12. haftadan beri 5 doktora gittim cinsiyet için ajhahahah
Whitecolour b-bg senin kadar değilim ama ben de çok sabırsızım ha cinsiyet fark eder mi hiç önemli değil ama merak beni bitiriyor😃