beyza2912 merhaba adetim göre 11+2 haftalik hamileyim. Az önce kızımla yatakta uzanıyordum. Kızım dönerken birden ayağı ile karnıma vurdu. Çok canım yandı. Ama sonrasında ağrı falan olmadı. Bir şey olur mu?
huysuz__ beyza2912 ilerleyen saatlerde yoğun sancı veya lekelenme gelmiyorsa endişe etme canım 🙏 benim de 4 ve 3 yaşında çocuklarım var hergün üstümde tepişiyorlar Allahın izniyle bişe olmaz 😁
Akdere_44 beyza2912 kendinizi takip edin olumsuz bir durumda doktora başvurun ama korkmayın bir şey olmaz inşallah
Deletedmom_115 beyza2912 hiç bir şey olmaz kanama sancı yoksa korkmayın benim kızım 2 buçuk yaşında hamileliğimden beri kucağımdan inmiyor bazen pat diye gelip vuruyor nasibi varsa hiç bir şey olmaz
Melike00guven beyza2912 Haftaya geldik kızım var 2 yaşında her gün aynı şeyler yaşanıyor dikkat etmeye çalışıyorum ama benden başka kimseyle oynamıyor
_almirasmom beyza2912 kız ben 16 aylık kızımı hamılelımı ogrendımden berı sallaeken hep karnıma vuruyo ozel cocuk oldugu ıcın bısı dıyemıyorum yapma kızım bak bebı var orda cici cici dıyorum yapmıyor sonra uykuya dalıyor yanı ben 35. Haftaya kadar geldım bısı olmadıysa sızınde olmaz korkmayın☺️
beyza2912 sağolun yaa aslında üçüncü hamileliğim ama oğlum yapmıyordu. Şimdi kızım yapınca korktum açıkçası. Geçende yaptı. çok canım yandı da ondan sordum.