Pazartesi günü 40+6 hafta olmuştum ve acile gitmem gerekiyordu çünkü doktorum izne çıkmıştı bende gittim bebeğim kiloluydu ama kaç kilo olduğunu asla öğrenemedim cihaz göstermiyordu.Doktor muayene ettikten sonra ebede açıklığım var mı diye baktı sadece yumuşama var dedi nişanım gelmişti zaten 1 hafta öncesinden sonra nstye bağlandım ve sancılarım vardı hissediyordum zaten sürekli vardı.Sana yatış vereceğim artık dedi doktor günün geçiyor dedi ve benim maceram başladı diyebiliriz. Doğum salonuna alındım odama geçip üstümdeki herşeyi çıkarmamı ve verdikleri önlüğü giymemi istediler, giydim. Bir anda odaya 5 kişi girdi 2 si ebe diğerleri stajyerdi stajyerlerin karşısında açıklık kontrolü yapıldım ve stajyerin biri de kontrol yaptı ve canımı çok acıttı kendimi kurbanlık koyun gibi hissettim şaka gibiydi neyse sonra alttan bir ilaç vereceklerini zaten sancılarımın olduğunu bu ilacım sancılarımı sıklaştıracağını söylediler ve vajinama yerleştirdiler.Sancılarım artıyordu yavaş yavaş 2.nci doğumum diye kolay geçer diyordum nas suresini,felak vs okuyordum sancılarda iyi geldi . 3 te sancı verilmişti saat 7gibi 8 cm açılmaya ulaşmıştım ebeler sürekli alttan kontrol ediyordu .Bir tane ebe geldi çocuk kanalda takılmış ıkın sancın gelince dedi sürekli alttan da baskı yapıyordu elleriyle canım aşırı yanıyordu belki 25 kere ıkınmışımdır çocuk kanalda ilerlesin diye şimdiye doğururdun dedi çocuk takılmasa meğerse 2 kat kordon dolanmış doğum esnasında çocuğumun neyse kafası göründü ıkın dedi ıkınıyorum ama hiç gücüm kalmamıştı bacaklarımı sıkıyordum artık acıdan kramplar falan girdi bacaklarıma dediğim gibi 25 kere falan ıkınmışımdır en son çocuğumun kafası çıktı ebe çekiyorum gelmiyor diye bağırdı ve bi anda 2 ebe daha gelip çocuğu zorla çıkardılar kordonu falan kestiler doktoru aradılar çocuk mosmor çıktı nefes alamıyordu doktor geldi nefes alması için bi cihaz falan bağladılar çocuğum ağlamaya başladı ben kaç kere ne oldu diye sorunca iyi annesi bebek dediler sadece tedbir amaçlı yoğun bakıma alıcaz dediler ve bebeğimi götürdüler .Plesantayı çıkardılar içerde parça kalmış diye karnıma kaç kere baskı uyguladılar sayamadım ağrıdan kıvrandım doğum esnasında tansiyonum düştü dil atı hap verdiler ve beni dikmeye başladılar en son dikerken ki iğneyi ve ipi hissettim yani çok dikişim sıyrıklarım vardı .Hala içerde sıyrık olduğu için bir tampon yapıp koydular vajınama üstüne de buz yerleştirdiler ben artık tir tir titriyordum ilaçtan dediler annemi çağırdılar annem geldi üstümü giydirdi hiç halim kalmamıştı doğumum çok zor oldu bebeğimi de getirdiler yarım saat sonra odama geçtim annem sağolsun bebekle ilgilendi hep ben uyudum çok yorgun düşmüştüm dikişlerim çok acıdı tampon çıkarkende canımı çok acıttı ama geçti çok şükür evimdeyim bebeğim bugün 2 günlük daha ama sağsalim kucağıma aldım ya dünyalar benim oldu .Benim doğum hikayemde bu açılmam çok güzel ilerledi ama doğum esnası çok zordu zaten pozisyonu da tersti arkası dönük çıktı .