Leyla-9 Kaç haftaliksinizz , ve bebekleriniz kilosu kac 🌸 35+6 haftayız , en son 34+4 de gitmiştim kilosu 2900 du 🌸
HmerveK Leyla-9 28+4’m bugün kontrolümüzde 1.5 kg olduğunu öğrendik. haftasına göre önde 🥲Bugün diyete başladım🥹bakalım yavaşlama olacak mı🤔
Leyla-9 hilal_wq4 Masallah , her sabah muz yiyorum, onun dışında çerezlerden tuketiyorum geri kalan da standart yediklerim 🌸
Cansu-2600 Leyla-9 Çok güzel isimmis adınla yaşasın 💕 Hayır ya belirleyemedik bı türlü 😏 Ben hep kız olacak diyodum belirtilerin hep kız gibiydi çünkü o yüzden kız ismi düşünüyodum erkek hiç aklımın ucundan bile geçmemisti o yüzden baya kararsız kaldık biraz daha beklersek çocuk kendi ismini kendi sececek 😁
Naimednmz 17+6 karnımın hafif çıkması haricinde kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum 3. Gebeliğim 2. Bebeğim 20 haftalıkken kalbi durdu. Öyle büyük korkularım var ki bişey oldu mu diye düşünmeden duramıyorum.
Leyla-9 Cansu-2600 🤣🤣 ama zor ya isim seçmek kız ismi daha kolay bence benimde kız ismi hazır bekliyor 🤣🤣
Leyla-9 HmerveK Ya olur insallah bana dediler önde diye kilosu ama nekadar önde demediler ama çok takmamaya çalış 🌸