GSevda HandeSefa folik asit hamileliği düşündüğün anda başlaman gerek aslında canım. 6 hafta önceden içilmesi gerekir yani normalde
AyEr HandeSefa ben hamılelık öncesı kullandım ıkı aylıkken folık asıt degerım cok yuksektı bıraktık decavıt ıcıyorum 13+4
ebrucaliskan Gebelikten önce başlaman daha faydalı hücre yapmaya faydalı olduğu için hamileliği de kolay ve hızlandırıyor. 12. Haftaya kadar kullanmalısın
AnlatmayaGerekYok Hamile kalmadan once hastaneye gittigimde doktor folic trio vermisti o zamanlar gunde 1 tane iciyordum hamile kaldigimi ogrendikten sonra doktor gunde 3e cikardi. 3 aylik olana kadar kullandim 3 aydan sonra doktor artik baska ilaclara baslicaz deyip kesti ferrozinc ve ocean mummy kullaniyorum bir de magnezyum hapi adini unuttum suan
Popmum Hamile kalmadan önce eczaneden almıştım kadın doğum uzmanı bir arkadaşımın önerisiyle. Ama hemen hamile kaldığım için doktoruma gidince aldığım ilacı söyledim kullanmaya devam et dedi. Belli bir süre sonra tiroidim çıktığı için iyotlu folik asit verdi. Şu an bıraktım çünkü artık 23+4 oldum. Kullanmama gerek kalmadığını söyledi.